Sosyal Medya

Android

2016’nın En iyi Akıllı Telefonları, Best Phones of 2016!

2016'nın En iyi Akıllı Telefonları, Best Phones of 2016! Bu yıl akıllı telefonlar için mükemmler bir yıl oldu. Hangi Telefonlar En iyisi!

2016’nın en iyi akıllı telefonları, Best Phones of 2016!

2016’nın en iyi akıllı telefonları neler ?

2016 hiç şüphesiz akıllı telefonlar için harika bir yıl oldu. Bana göre de son dönemde her yeni çıkan telefonun hiçte kötü olmadığı nadir yıllardan birini geride bırakıyoruz denebilir.

2016’da birbirinden iyi akıllı telefonları gördük. Aslına bakarsanız bir çok otoriteye göre 2016’nın en iyi telefonu batarya problemi olmasaydı Samsung’un Note 7’si olurdu. Ancak onunda sonunun ne oldu malum.

2016’nın En iyi Akıllı Telefonları!

Yine de farklı ihtiyaçlara hitap eden harika telefonlar gördük.  En kolay tavsiye edilebilecekleri listelersek, 2016’nın en iyi akıllı telefonlarını söylemiş oluruz.

2016’nın En iyi akıllı telefonları, Best Phones of 2016

Apple iPhone 7

Listenin ilk sırasında belki de en kolay tavsiye edilecek modeliyle Apple’ın iPhone 7 ‘si geliyor. iOS 10 işletim sistemi, sadeliğini kaybetmeden iPhone’u her zamankinden çok daha güçlü hale getiriyor ve Plus modelindeki çift kamera benzersiz bir portre ayarı yapıyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Teknik Özellikleri

Samsung Galaxy S7

Mart ayında çıktığı için Galaxy S7 sanki çok eski bir telefonmuş gibi gelebilir ama özellikle Galaxy S7 Edge modeli işini oldukça iyi yapıyor.

Mükemmel bir fotoğraf makinesi, mükemmel bir pil ömrü (özellikle Exynos sürümünde), microSD yuvası ve su geçirmezliği olan kasası ve normal 5.5 inçlik telefonunlardan daha küçük boyutlara sahip.

Bu yılın en iyisi olmayabilir ama tartışmasız en istikrarlı ve problemsiz telefonlarından biri oldu.

Galaxy S7 Edge Plus özellikleri

Google Pixel XL

 

Android, Google’ın Pixel telefonlarıyla akıllı telefon donanım pazarına girdiğini duyurduğundan bu yana oldukça büyük bir sıçrama yaptı. Performans, Akıllı asistan yardımı, mükemmel kamera seçimi ile önümüzdeki yıl çok daha fazlasını beklememize neden oldu.

Pixel Phone Özellikleri

Güçlü kullanıcılar için en iyi telefon Motorola Moto Z Force

2015 yılına geldiğimizde modülerlik akıllı telefonların geleceği gibi görünüyordu. LG G5 ve Project Ara gibi projeler bırakıldığında Motorola Moto Z çizgisini bozmadan devam etti. Bu kararlılık bir anlamda sonuç verdi.

Motorola, özellikle daha kalın Force sürümünde etkileyici şekilde genişletilebilir bir cihaz yaratmayı başardı. Z Force serisi 3500 mAh pil, harika ve kırılmaz bir ekran, MicroSD yuvası ve sağlam bir kamerası ile dikkat çekti.

Çıkarılabilir bir pil ile gelmese de, batarya seti Mod’ları tartışmasız daha iyi bir çözümdür. Moto Mods’lar ile oldukça zengin bir aksesuar seti gibi farklı bir tarz yakaladı.

Yazılım tarafında ise Android Nougat güncellemesini alan ilk telefonlardan biri olması, Daydream VR desteği oldukça önemli artıları oldu.

Moto Z Ailesini ve Moto Mods’ları Tanıttı, Moto Z ve Moto Z Play!

LG V20

Geçtiğimiz yıl lanse edilen LG V10’un üst kalite ve zengin multimedya deneyimi üzerine inşa edilen LG V20; ülkemizde de en çok konuşulan telefon modeli oldu.

LG V20 sağladığı kullanım kolaylığı ve süper ötesi özellikleriyle büyük beğeni kazanandı. Pek çok yeni özellikleri arasında çok daha sürükleyici oyun deneyimi yaşatmak amacıyla “Vulkan” destekli grafiklerin yanında, “Doze” sayesinde çok daha iyi pil performansı da var.

LG V20 “Direct Reply” özelliği ile kullanıcıların akıllı telefon deneyimini zenginleştirdi. Bu özelliği kullanıcıları yazılı mesajlara çok daha hızlı cevap verebilme veya hatırlatma arayüzü ile görev güncellemelerini kolayca gerçekleştirebilmeyi sağladı.

iPhone 7’e rakip bir fiyata satışa sunuldu Android Nougat 7.0 yüklü bu cihazı klasik kulaklık Jakı isteyenleri üzmedi.

LG V20 teknik özellikleri

OnePlus 3T – Best Unlocked Phone

2016’da yayınlanan hemen hemen her telefona kıyasla daha iyi özelliklere sahip ve One Plus 3T tam bir Premium telefon gibi hissettiriyor. Fiyatı 429$ olmasına rağmen. Harika bir pil ömrü cam parlak bir ekrana sahip. Fiyatı dışındaki tek şikayet eşsiz özellik anlamında çok fazla bir şey sunmaması. Ama ihtiyacı fazlasıyla karşıladı.

Savaş Uçağında OnePlus 3T Kutu Açılışı, Kaçırmayın!

ZTE Axon 7

One Plus 3T aksine ZTE piyasadaki en iyi hoparlör ve kulaklık deneyimini sunuyor. Tüm pahalı telefonlar buna dahil. Yüksek çözünürlüklü ekran ve eşsiz tasarım. Tek eleştiri noktası belkide şişkin görüntüsü. Genel olarak oldukça iyi bir telefon oldu.

Bu seride onuru hak eden modeller de var. Huawei Honor 8, Alcatel Idos 4S, LeEco Le Pro 3 gibi.

Bmw tasarımı ZTE Axon 7

Moto G4 – En iyi Ucuz Telefon – Best Cheap Phone 

Motorola’nın uzunca bir süre 200$ fiyat aralığında hakim olmasının tek sebebi şüphesiz Moto G4. Moto G4 gerçekten bu sınıfta mükemmel bir telefon. Performans oldukça iyi kamera desen öyle bazı üst seviye modellerle rekabet edebilir. 5.5 inç ekran 1080p çözünürlük ve tüm bunlar 200$. daha ne olsun.

3000 mAh’lik bir pil 5.5 inçlik bir akıllı telefon için büyük bir pil sayılmaz. Yinede elindeki enerjiyi iyi kullanan cihaz MicroSD kart yuvası ilede yükseltilebilir bir depolama alanı sağladı. Tüm bunları Android ile birleştiren Motorola G4 övgüyü fazlasıyla hak etti.

Moto G4 Teknik Özellikleri

Samsung Galaxy S7 – En iyi Küçük Android Amiral Gemisi Telefon

 

Samsung bu sınıfta en büyük ekranları en küçük kasalara yerleştirmeyi başararak bu ünvanı kazanıyor. S7 S7 edge göre biraz daha sade görünüyor, elbette biraz daha kötü bir pil ömrü var. Ancak üst düzey özellikleri bu kadar küçük bir kasaya sığdırması büyük bir övgüyü hak etti.

Galaxy S7 Özellikleri

HTC 10

HTC 10’da bu sınıfta rekabet edecek modellerden oldu. aslında ondan şikayet etmek zor. Sade tasarımı, iyi bir kamera ve mükemmel hoparlör ve kulaklık çıkışı ile gelen bir telefon. Hafif Android işletim sistemine sahip ve neredeyse güncellenen bir uygulaması yok.

HTC 10’un 7 Özelliği Onu En iyi Android Telefon Yapıyor!

Huawei Mate 9 – En iyi Büyük Telefon – Best Big Phone

2016'nın En iyi akıllı telefonları

Note 7’nin boşalttığı büyük telefon alanını Huawei Mate 9 oldukça iyi doldurdu. 5.9 inçlik ekranı olmasına karşın 5.7 inçlik LG V20’den daha ince çerçeveleri sayesinde daha küçük görünüyor. Bir tablet ihtiyacınızı neredeyse önlüyor. Mükemmel bir kamera, stereo hoparlör ve devasa 4.000 mAh ‘lik bataryası ile iki günlük kullanım ömrü. tam bir koca oğlan.

Mate 9 Türkiye Satışı başladı

Porsche Design Mate 9, 1500 $ Değerinde Akıllı Telefon mu?

2016’nın En iyi akıllı telefonları!