Sosyal Medya

Otomobil

2017 SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri AutoMobile Barselona Fuarında

2017 SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri AutoMobile Barselona Fuarında.11-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Barcelona Uluslararası Otomobil Fuarında!

SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri Barselona’da Gerçekleştiriliyor!

2017 SEAT Ateca FR Barselona’da görücüye çıkıyor! SEAT’ın çarpıcı SUV modeli Ateca’nın FR versiyonu, dünya prömiyerini Automobile Barcelona fuarında gerçekleştiriyor.  Serisine sürüş keyfi, dinamizm ve sportif bir karakter katacak Ateca FR, yılın ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak.

2017 SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri AutoMobile Barselona Fuarında

2017 SEAT Ateca serisinin en yeni üyesi Ateca FR;  11-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Barcelona Uluslararası Otomobil Fuarı Automobile Barcelona’da sahneye çıkıyor. Hali hazırda Reference, Style ve XCellence donanımlarından oluşan Ateca serisine eklenen FR versiyonu, XCellence gibi üst donanım özelliklerinde olmasıyla birlikte aynı zamanda daha dinamik ve sportif bir karaktere sahip. Ateca FR versiyonunu dışarıdan ilk bakıldığında XCellence’tan farklılaştıran unsur ön ve arkada bulunan FR logosu ve siyah tavan rayları. Ön kısım daha ayrıntılı incelendiğinde, kendine has bir tasarıma sahip siyah renk ön ızgara, aşağıda ise sadece FR versiyonuna özgü olan, kasayla aynı renge sahip tamponlar göze çarpıyor. Öndeki LED sis farları da FR için özel olarak yenilenmiş.

2017 SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri AutoMobile Barselona Fuarında

2017 SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri AutoMobile Barselona Fuarında

SEAT’ın Araştırma ve Geliştirme’den sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Matthias Rabe, Ateca’nın sunduğu zengin teknolojik imkanların üzerine FR versiyonu ile sportif bir karakter de eklediklerini söyledi. Matthias Rabe, “İlk SUV modelimiz olan Ateca, yeni FR versiyonu ile çevik ve keskin yol tutuşu özelliklerine, şimdi Progresif Direksiyon Sistemini de ekleyerek dinamik ve keyifli bir sürüş vaat ediyor” diye konuştu.

Sportif ve lüks iç mekan

 2017 SEAT Ateca FR Dünya Prömiyeri AutoMobile Barselona Fuarında

Yandan bakıldığında FR versiyonunu ayırt eden unsurların başında 18 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar; arka spoyler ve FR versiyon için özel olarak tasarlanan arka tamponlar geliyor. İç kısımda ise, üzerinde FR logosu bulunan alüminyum kapı eşik kaplamaları, ön kapılar açılır açılmaz göze çarpıyor.

Ayrıca alüminyum pedallar ve çok fonksiyonlu deri sportif direksiyon üzerinde parlak siyah bir kabartma şeklinde yer alan FR logosu da; bu otomobilin sportif karakterini daha sağlam bir şekilde vurguluyor.

Standart olarak sunulan spor Alcantara® döşeme ile direksiyon ve koltuklarda bulunan kırmızı dikişler SEAT Ateca FR’ın; göze çarpan detayları arasında yer alıyor. Öte yandan; yine sadece FR versiyona özgü bir tasarıma sahip tavan ve kapı çıtalarında yer alan siyah renkli zarif detaylar iç mekana lüks ve zarif bir dokunuş katıyor.