Sosyal Medya

Genel

2017 LYS Bilgi Güncelleme, e-Okul’dan Eğitim Bilgisi Gelmeyen Adaylar Dikkat!

2017 LYS Bilgi Güncelleme, E-okul’dan Eğitim Bilgisi Gelmeyen Adaylar Dikkat! ÖSYM KKİS Sisteminin ne zaman açılacağını duyurdu!

2017 LYS Bilgi Güncelleme, e-Okul’dan Eğitim Bilgisi Gelmeyen Adaylar Dikkat!

LYS 2017 için bilgi güncelleme tarihi belli oldu! ÖSYM’den Eğitim Bilgisi Açıklaması Geldi. Üniversite adaylarına ÖSYM’den Önemli uyarı geldi! 

2017 LYS Bilgi Güncelleme konusunda ne olacağını bilmeyen adaylar. ÖSYM eğtim bilgilerinin güncellenmesi ile ilgili açıklama yaptı.

2017 LYS Eğitim Bilgisi Güncelleme

ÖSYM e-Okul sisteminden eğitim bilgileri görünmeyen adayların Bilgilerinin güncellenmesi için KKİS sisteminin 17 Mart’ta kullanıma açılacağını açıkladı.!

ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

DUYURU
(16 Mart 2017)

2017-ÖSYS: Adayların Eğitim Bilgilerinin Kontrol / Güncelleme / Teyit İşlemleri ve Kamu Kurumları İşlemleri  Sisteminin Açılması

2017-YGS/LYS başvurularında, e-okul’dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi 17 Mart 2017 tarihinde açılacaktır.

Adayların bireysel olarak veya ortaöğretim kurumlarının doğrudan Merkezimize yapacakları değişiklik/düzeltme talepleri kabul edilmeyecektir.

https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri https://bmis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri ile aynıdır. https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgilerini hatırlamayan Okul Müdürlükleri bu bilgilerini, 444 6796 (ÖSYM) numaralı Çağrı Merkezinden öğrenebileceklerdir.

 

Adaylara önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI