TeknoTalk

2019 Hyundai Veloster ‘Forza Motorsport 7’ ile Karşımızda

Hyundai’nin yeni Veloster Modeli NAIAS 2018’de göründü.

Hyundai’nin yeni Veloster modeli ilk çıkışını ‘Forza Motorsport 7’ ile yapacak. Gerçek hayattaki 2019 Hyundai Veloster Modelinde ise Android Auto, Apple Car Play ve Kayan sürgülü ekranlar ile karşımızda olacak.

Video oyunlarıyla buluşan bir dizi otomobilin ardından (BMW M4 Coupe, Porsche 911 GT2 RS); Veloster Turbo and Veloster N modelleriyle Hyundai’de bu yarışa katıldı. Forza MotorSport 7 oyuncuları 2018 ikinci çeyreğinde satışa sunulacak modelleri ilk kullanabilenler arasında yer almış olacak.

Gerçek hayatta ise 2019 Hyundai Veloster 3 kapılı HatchBack versiyonunu şimdi çok daha güçlü ve yere yakın . “N” performans sürümü ise 275 HP ve ilave sürüş modlarına sahip olacak.

Teknoloji Paketlerinde ise ilgi çeken!

Bununla birlikte, teknoloji paketleri de ilgimizi çekiyor ve bu arabalar doğal olarak Android Auto ve Apple CarPlay için destek içeren bir dokunmatik ekran versiyonuna sahipler.

Başka bir seçenek ise, ön camın önünde açılan ve kullanılmadığında geri çekilen şeffaf bir panelden projelendirilen Heads-up Display geliyor. Otomobil spor modundaysa, hız, devir sayısı ve aracın hangi dişli çarkının bulunduğu gibi performans odaklı bilgileri buradan görürsünüz.

Hyundai’nin Blue Link bağlantılı araba sisteminde olduğu gibi üç yıllık hizmet yanında Kablosuz Qi Şarj seçeneği ise bir başka seçenek olarak dikkat çekiyor. Blue Link, bir web sitesi, mobil uygulamalar, Android Wear, Apple Watch ve Amazon Alexa aracılığıyla Uzaktan Başlat, Araç Bulucu ve araç yardımı gibi seçenekleri sunuyor.

Galeri: 2019 Hyundai Veloster

Autoblog

Hyundai (1)(2)(3)

Exit mobile version