Sosyal Medya

Mobil

Acer Jade Primo’yu Tanıttı!

Fiyat performans canavarı arıyorsanız, bu telefon tam size göre olabilir!

Fiyat performans canavarı arıyorsanız, bu telefon tam size göre olabilir!

Yüzünü bizlere ilk kez IFA 2015’te gösteren Acer’ın yeni amiral gemisi telefonu, Filipinler’de düzenlenen bir etkinlikte tüm detaylarıyla tanıtıldı. Microsoft’tan sonra Windows 10’lu cep telefonu modellerinde ilk atağı yapan Acer, özellikle Continuum desteğiyle çok konuşulacak olan Liquid Jade Primo isimli amiralini tanıttı.

Windows 10’un Continuum özelliğiyle birlikte gelecek olmasıyla kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplaması düşünülen Liquid Jade Primo, bu özellik sayesinde bir klavye ve fare eşliğinde monitöre bağlandığında, gerçek bir mini PC deneyimi yaşatabiliyor.

LG G4’ten de aşina olduğumuz altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemciyle birlikte gelen Jade Primo, 5.5 inç boyutunda, Full HD çözünürlükte bir ekranın sahibi. 32 GB depolama birimi ve 3 GB RAM desteğinin de sahibi olan telefon, tam 21 MP arka kamera ile 8 MP ön kamerayı da üzerinde taşıyor.

Tanıtıldığı Filipinler’de 18.990 PHP (410 dolar) fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Acer Jade Primo, bu anlamda sunduğu özellikler kadar fiyatıyla da dikkat çekiyor. Zira ülkede Jade Primo ile yakın teknik birimlere sahip LG G4, 31.990 PHP’den satışa sunuluyor. Bu anlamda fiyat/performans olarak ilgi göreceği açık olan Jade Primo’nun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.