Sosyal Medya

Donanım

Acer’dan Sevgililer Günü için Teknolojik Hediye Seçenekleri

Acer’dan Sevgililer Günü için Teknolojik Hediye Seçenekleri. Predator Z650 projektör OYUN Severlere, Acer Switch 3 ise hafif ve şık tasarım

14 Şubat Sevgililer Gününde Teknolojik bir Hediye Alternatifi Arayanlara!

Acer’dan sevgililer günü için teknolojik hediye seçenekleri…

Oyunsever erkek arkadaşınıza Acer’ın Predator projektörünü hediye edin:

Predator Z650 projektör farklı oyun deneyimleri için tasarlanan üç benzersiz oyun modu ile en sevdiğiniz oyunların heyecanını hissedebilmenizi sağlar. Game Auto yansıtılan içeriği kare kare analiz ederken ve imaj görünürlüğünü dinamik biçimde ayarlarken, Parlak FPS ekranı gündüz sahneleri için ayarlar ve Karanlık FPS gece sahneleri için ekranı ayarlayarak oyunculara en iyi görüntüleme deneyimini sunar.

Predator Z650 ayrıca oyun sırasında en iyi performansınızın ekran görüntüsünü alabilmenize izin verir ve bir oyunu yüklerken açılış ekranı olarak ayarlayabilmenizi sağlayarak oyun başarılarınızı canlandırmanızı sağlar! Acer’ın ses mühendisliği özellikleri DTS ses sistemi ve Bluetooth ses bağlantısı ile geliştirilen etkileyici 20W stereo hoparlörler ile sarmal bir dinleme deneyimi yaratarak yakındaki Bluetooth aygıtlarına kablosuz ses aktarımı imkanı verir. DTS Ses sistemi ve dahili stereo hoparlörler ile kullanıcılar lastik seslerinin, patlamaların ve tüm oyun seslerinin keyfini rahatça çıkarmak için Z650’yi her yere yanlarında taşıyabilirler.

Fiyat: Predator Z650 1,459 $’dan başlayan fiyatlara satışta.

Acer’ın 2’si 1 arada Switch serisinin Red Dot ödüllü ve güçlü modeli Switch3 sevgilinizin hayatını kolaylaştıracak!

2017 Red Dot tasarım ödüllü Acer Switch 3‘ün esnek tasarımı;  kullanıcıların dizüstü bilgisayar ve tablet modları arasında takılabilen klavye dahil rahatça geçiş yapabilmelerini sağlıyor.

Sevgililer Günü için Teknolojik Hediye

Sevgililer Günü için Teknolojik Hediye Alternatifleri !

Acer Switch 3, dokunmatik ekranda çizim yapmak, not almak, belgelere veya fotoğraflara; Windows Ink ile açıklama eklemek için Acer Active Pen ile birlikte kullanılabiliyor. Ürün ayrıca geniş bir 12.2 inç ekran; Intel işlemciler ve sessiz, fansız bir tasarımla iyi bir dengede olan 2’si 1 arada tasarıma sahip. Her an bağlanmaya hazır, İnce; şık ve hafif tasarımıyla Acer Switch 3 en prestijli ürün tasarım ödüllerinden biri olan 2017 Red Dot Ürün Tasarımı Ödülü’ne de sahip. Çok yönlü 2’si 1 arada tasarımı; takılıp çıkarılabilir klavye ile birlikte geliyor.

Esnek tasarıma sahip olan Switch 3, gün boyu hem dizüstü bilgisayar hem de tablet moduyla; mobil bir hayata kolayca adapte olur ve 8 saate kadar pil ömrü sunar.

Acer’ın ultra mobil yeni modeli olan Switch 3 ile sevgilinizin hayatını kolaylaştırın!

Fiyat: Acer Switch 3 serisi 1999 TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.