Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Adobe Photoshop Fix En Çok Selfi Meraklılarını Sevindirecek!

Adobe, fotograf meraklılarını çok sevindirecek yeni uygulamasını iOS platformu için ücretsiz yayınladı.

Adobe, fotograf meraklılarını çok sevindirecek yeni uygulamasını iOS platformu için ücretsiz yayınladı.

Fotoğraf düzenlemede birçok tasarımcı ve fotoğrafçı tarafından kullanılan Adobe yazılımlarının önemli bir yeri var. Ancak bu yazılımlar hem iyi biçimde kullanmasını bilmeniz gerekiyor, hem de pek de bütçeye uygun olmayan ücretini ödemeniz.

Yeni başlayanlara yönelik, kullanımı kolay bir araç olan Photoshop Fix ise iOS’a özel, şaşırtıcı biçimde ücretsiz olarak gelen bir uygulama. Apple’ın Eylül’deki etkinliğinde tanıtımını kısaca gördüğümüz uygulama, elbette Photoshop’un tam sürümü kadar güçlü değil ancak fotoğrafları düzeltebileceğiniz güçlü bir araç.

Tecrübeli bir Photoshop kullanıcısı olsanız bile Photoshop Fix’in arayüzüne alışmanız gerekecek. Düzenlemeyle ilgili tüm araçlara ekranın altından ulaşıyorsunuz. Araçlardan birini seçtikten sonra boyut, saydamlık veya renk gibi seçenekler sol tarafta beliriyor.

toolbar

Kullanabileceğiniz araçlar arasında yüzleri düzeltmeye yarayan liquify, kusursuz fotoğraflarınızı berbat eden şeyi ortadan kaldırmanızı sağlayan healing ve fazlası var.

Adobe Fix’in ciddi tasarımcıları tablete taşımak gibi bir amacı yok. Ancak Adobe’un böyle bir uygulamayı mobile getirmiş olması, firmanın uygulama işine ciddi biçimde eğildiğini gösteriyor.

Adobe Photoshop Fix uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz.