Sosyal Medya

Yazılım

Adobe’den Yeni Bir Ürün Adobe Stock!

Adobe, stok fotoğraf alanında da kendini gösterdi ve Adobe Stock’u duyurdu.

İşte karşınızda Adobe’nin yeni ürünü Adobe Stock.

Adobe Creative Cloud uygulamarı için büyük bir güncelleme yayınladı ve ürünler 2015 sürümlerine ulaştı. Ancak bununla da yetinmeyen Adobe, stok fotoğraf alanında da kendini gösterdi ve Adobe Stock’u duyurdu.

Daha önceden $800 milyon dolar’ı nakit ödeyerek aldığı Fotolia firmasıyla birlikte bu alanda da bir şeyler yapacağının sinyallerini veren Adobe bu hamlesiyle soru işaretlerini de ortadan kaldırdı. Fotolia’nın yoluna devam etmesine de izin veren Adobe, görünen o ki sadece hizmetlerini doğrudan Fotolia hizmetlerine entegre etmiş.

Creative Cloud Uygulamalarından Doğrudan Erişim

Creative Cloud uygulamalarına gelen güncelleme, uygulamalardan ayrılmadan Adobe Stock’daki fotoğraflara doğrudan erişmenize olanak sağlıyor ve zamandan tasarruf etmenizin yanı sıra, işlerinizi kolaylaştırıyor.

adobe-stock-2-1434551396

Creative Cloud Kullanıcılarına İndirim

CC kullanıcıları, Adobe Stock aboneliklerinde %40’lık bir indirim fırsatı da yakalıyor. Normal kullanıcılar ayda 10 resim için 50$ ödeyecekken, CC kullanıcıları ayda 30$ ödeyecekler.

adobe-stock-prices

Sadece bunlarla yetinmeyen Adobe, IOS için Hue CC uygulamasını da duyurdu. Android kullanıcıları için de Photoshop Mix, Brush CC, Shape CC ve Color CC uygulamaları da dün duyurulmuştu.