TeknoTalk

AI Destekli Güvenlik Kameraları Kişi Tespit Özelliği Sunacak

Canary Güvenlik Kameraları İnsanları Yakında Tespit Edecek

AI Destekli Güvenlik Kameraları Kişi Tespit Özelliği Sunacak. Canary evde yabancı birileri dolaşırsa haber verecek yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor.

Yeni özellik Canary’nın AI destekli yardımcı ekipmanlarından biri. Canary’nın mevcut güvenlik kameraları  bir çok alternatifi gibi evin içinde hareket eden bir şey algıladıklarında bunu size bildiriyor ancak; evin içinde gezen, harekete sebep olan nesnenin evcil hayvan mı yoksa bilinen veya bilinmeyen bir insan mı olduğunu henüz ayırt edemiyordu.

Ancak yeni özellik sayesinde bir saat içinde 20 bildirim almak zorunda kalmadan evde yabancı olup olmadığını ayırt edebileceksiniz. Şirket bugün yaptığı açıklama ile Kişi Algılama özelliğinin tüm Canary ve Canary Flex Kameralarıyla ücretsiz olarak geleceğini duyurdu.

Makine öğrenme sistemi ile eğitilen kameralar size özel uyarılar gönderebilir.

Canary Henüz Kişi Algıla Özelliğinin Ne zaman Kullanıcağı söylemedi. Ancak özelliğin yakında zamanda gelmesini bu açıklamadan sonra bekleyebiliriz.

Şirket ayrıca, Kişi Tespiti‘nin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek olan yeni “AI destekli zeka” özelliklerinden sadece biri olduğunu ve önümüzdeki birkaç hafta içinde; bu konu ile ilgili daha fazla ayrıntıyı ortaya koyacağını söylüyor.


AI Destekli Güvenlik Kameraları Kişi Tespit Özelliği

Exit mobile version