Sosyal Medya

Donanım

Alexa SMS Gönderme Özelliğine Kavuştu

Alexa SMS Gönderme Özelliğine Kavuştu. Amazon Alexa Cihazları için yeni mesaj servisi desteğini duyurdu. SMS desteği geldi.

Alexa SMS Gönderme Özelliğine Kavuştu

Alexa SMS Gönderme Özelliğine Kavuştu. Amazon Alexa Cihazları için yeni mesaj servisi desteğini duyurdu. SMS desteği geldi.

Amazon, ABD’de bulunan Alexa cihazları için sesinizi kullanarak arkadaşlarınıza ve diğer kişilere metinler (evet, SMS mesajları) göndermenizi sağlayacak yeni bir mesajlaşma özelliği sunduğunu açıkladı. Alexa Cihazlarını kullananlar artık Alexa’ya belirli bir kişiye bir mesaj göndermelerini isteyebilir ve Alexa bunu uygun şekilde nasıl yönlendirir.

Artık Android Telefon sahipleri şimdi Alexa’nın Sesli Komut Özelliğini Kullanarak SMS gönderebilirler. Amazon Android telefonlarına bağlı Alexa Özellikli cihazlar aracılığıyla, SMS mesajlaşma desteğini ekledi. iOS kullanıcıları için böyle bir destekten henüz bahsedilmiyor.

Ses asistanına “Send an SMS”, “SMS Gönderme” Şeklinde vereceğiniz komutla kişiler listenizde bulunanlara SMS gönderebilirsiniz. Söz konusu özellik çoğu zaman arkadaşına evden çıkarken yolda olduğunu bildirmek için kullanılabilir. Böyle bir şeyi tercih ederseniz size kolaylık sağlayabilir.

Şimdilik ABD’de çalıştığını söyleyerek; Alexa üzerinden ilk mesaj göndermek için:

  • Alexa Uygulamayı başlatın ve Alexa Arama ve Mesajlaşma için kaydolun.
  • Görüşmeler düğmesine dokunun ve ardından ‘Rehber., Ardından ‘Profilim’i.’
  • “SMS Gönder” etkinleştirme ve Android işletim sistemi izin isteğini kabul edin.
  • Hoparlörünüze sesli komutla “(kişi adı) bir SMS gönderin.”