Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Oyunseverler için AMD’den 4 Ayrı Oyun Kampanyası

AMD Oyun Kampanyası Başladı. 4 Ayrı Oyun Kampanyası, üstelik ÜCRETSİZ ! Civilization VI, Deus Ex: Mankind Divided, DOOM ve Hitman, Ücretsiz!

Oyunseverler için AMD’den 4 ayrı oyun kampanyası başladı!

AMD, güncel oyun kampanyaları ile dikkat çekiyor. Seçili ana kart veya AMD işlemci ve grafik kartı ürün satın alımlarında; kullanıcılar Civilization VI, Deus Ex: Mankind Divided, DOOM ve Hitman oyun kodlarına ücretsiz sahip oluyor.

Doom Kampanyası – AMD Oyun Kampanyası 1

Oyun tarihinin mihenk taşlarından DOOM serisinin en güncel oyunu; yaklaşık 10 senelik bir aradan sonra 13 Mayıs tarihinde oyun severler ile buluştu. Muazzam görselleri ve hızlı tarzı ile dikkat çeken ve Vulkan desteği sayesinde; Radeon grafik kartlarında %30’a kadar performans kazanımı sağlayan bu oyun; Vatan Bilgisayar’dan yapılacak AM3+ ana kart alımlarında tüketicilere ücretsiz olarak verilecek. 27 Ekim 2016 – 27 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek DOOM kampanyası ile detaylı bilgi için lütfen linki ziyaret ediniz.

Deus EX Kampanyası – AMD Oyun Kampanyası 2

En son 2011 yılında Human Revolution ile oyuncuların gönlünde taht kuran espiyonaj ve macera oyunu Deus Ex serisinin en güncel oyunu Mankind Divided aylardır en çok satan oyunlar listesinde bulunuyor. Sunduğu DirectX 12 mGPU desteği ile çoklu GPU’larda %100’e varan performans kazanımları sağlayan Deus EX, AMD FX serisi 6 veya 8 çekirdekli işlemci satın alımlarında tüketicilere ücretsiz olarak veriliyor. 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek bu kampanya hakkında detaylı bilgi için lütfen linki ziyaret ediniz.

Oyunseverler için AMD'den 4 Ayrı Oyun Kampanyası - AMD OYUN KAMPANYASI

Sid Meier’s Civilization VI Kampanyası – AMD Oyun Kampanyası 3

Dünyanın en çok satan strateji oyunu Sid Meier’s Civilization geliştirilmiş grafikleri ve yeni özellikleri ile Ekim ayında raflarda yerini aldı. Yıllardır rakipsiz bir şekilde oyun severlerin ilk tercihi olan oyun DirectX 12 desteği ile artık çok daha akıcı bir oynanışa sahip. Zamanın başlangıcından itibaren kendi medeniyetini kurmak ve dünyaya hükmetmek isteyen oyuncular için Civilization VI, Vatan Bilgisayar’dan gerçekleştirilecek Radeon RX 480 alımlarında ücretsiz olarak sunuluyor. 15 Ocak 2017 tarihine kadar devam etmesi planlanan kampanya hakkında detaylı bilgi için lütfen linki ziyaret ediniz.

Ajan 47 Hitman Kampanyası – AMD Oyun Kampanyası 4

Ajan denince oyun dünyasında akla ilk gelecek isim olan Ajan 47, maceralarına Hitman serisinin yeni oyununda devam ediyor. Yeni oyunda Fransa, İtalya, Fas, Tayland, ABD ve Japonya gibi dünyanın egzotik bölgelerinde geçen yeni görevler oyun severleri bekliyor. DirectX 12 desteği ile gelecek nesil oyunculuğun ilk örneklerinden olan bu oyun bütün ek paketleri ile beraber, Vatan Bilgisayar’dan yapılan Radeon RX 470 alımlarında oyun severlere ücretsiz olarak veriliyor.  22 Şubat 2017 tarihine kadar devam etmesi planlanan kampanya hakkında detaylı bilgi için lütfen linki ziyaret ediniz.