Sosyal Medya

Android

Android BlackBerry Priv Markayı Kurtaracak mı?

Android BlackBerry Priv Markayı Kurtaracak mı?

BlackBerry Markayı Kurtarmanın Yolarını Arıyor!

Fiziksel Klavyeli Android İşletim Sistemli BlackBerry Priv acaba markayı kurtaracak kadar iyi mi?

Görünen o ki işletim sistemi konusunda geri kalan BlackBerry Android’e bel bağlamış durumda. Kullanıcılar dünyanın şu anda şüphesiz en yaygın işletim sistemlerinden biri olan Android ile sevdikleri BlackBerry’nin nasıl olacağını merak edip duruyor.

İşte bu beklentilerin sonucu olan BlackBerry Priv özünde size diğerlerin farklı olarak 2 şey sunuyor.

Ayrıcalık ve Gizlilik.

Ayrıca kayar kapaklı fiziksel klavye, 5.4 Kavisli ekran ve doğal olarak şirketin ünlü güvenlik yazılımı.

Teknik Özellikleri Neler?

192 gram ağırlığında olan cihazın 5.4 inç’lik bir ekranı var ve 1440×2560 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşabiliyor. Corning Gorilla Glass 4 teknolojisini kullanan cihaz Android 5.1.1 işletim sistemiyle geliyor. 

1.8 GHz çift çekirdek Cortex-A57 ve dört çekirdek 1.44 GHz hızında Cortex-A53 işlemcilerden güç alan cihazda 32 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM bulunuyor. İstendiğinde microSD kart desteği ile toplam hafıza 200 GB’a kadar yükseltilebiliyor.

18 MP dahili kamera kullanan ve kamerasında optik imaj sabitleyici teknolojisini de kullanan BlackBerry Priv’ın ön yüzünde de 2 MP kamera yer alıyor.

Tüm bunlara rağmen Apple,Microsoft keza Google, Samsung gibi devlerin ürettikleri modellerden sonra klavye düşkünleri için bile ne kadar iyi bir seçenek olduğu tartışılabilir. Karar sizin!

Son olarak Fiyatı 699$.

İşte BlackBerry Priv Resim Galerisi

 

 

Özetle başta sorduğum soruyu bir kez daha soruyorum.

Android BlackBerry Priv Markayı Kurtaracak mı?

Bence BlackBerry Priv övgüyü hak etse de BlackBery markasını kurtaracak bir telefon olmaktan oldukça uzakta görüyorum. Elbette sevenleri olacaktır. Ama markayı kurtarması zor!