TeknoTalk

Android Canlı Duvar Kağıdı Skyline, Bulunduğunuz Yeri Kuş Bakışı Gösteriyor

Android Live Wallpaper Uygulaması Skyline

Bulunduğunuz Yeri Kuş Bakışı Gösteren Canlı Duvar Kağıdı, yeni ve alışılmadık özellik sunan yeni bir Android Canlı Duvar Kağıdı uygulaması.

Bu Android canlı duvar kağıdı, bulunduğunuz yere bakan bir kuş bakışı görüntüsü sunar. Android telefonların arka planını bu uygulama ile güzelleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gerekende dolaşmak, dolaşmak, dolaşmak.

 

Oldukça yeni ve canlı bir duvar kağıdı uygulaması olan Skyline, Mapbox’tan bulunuduğunuz yerin 3D arazi verilerini alıp kullandığı için; dünyanın neresinde olursanız olun bulunduğunuz yerin yüksekten neye benzediğini görebilirsiniz. yada lokasyonu siz ayarlayın örneğin Skyline, Yosemite ulusal parkına ayarlanmışken, ana ekran şu şekilde olabilir.

Ayrıca özel efektler de içeriyor. Dediğim gibi farklı bir arka plan elde etmek için gezegende herhangi bir yeri de ayarlayabilir ve yeni bir arka plan uygulamadan önce; görüntüyü kaydırıp yakınlaştırabilirsiniz.

Skyline indirilebilir 3D Dünya arazi verileriyle bir Canlı duvar kağıdı.

Android Canlı Duvar Kağıdı Özellikler:

  1. World Wide 3D Arazi Via Mapbox
    Girdi Hayalinizdeki konum adı koordine ya ve ayarlanır.
  2. Sahne Kaydırma
    senin başlatıcısı sayfalarında telefonu veya hareketi yapmak üzere çalıştırılır kilidi açılırken hareketli.
  3. Paralaks Etkisi
    Telefonunuzu çevirerek derinlik duygusu var.
  4. Sistem Arayüzü Teması Destek
    Oreo 8.1 ve Android’in sonraki sürümünde, sistem UI tema geçerli arazi rengine göre değişecektir.

 

Uygulamayı yönlendirdiğiniz yerlere göre harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Uygulama ücretsiz demeyi isterdim ancak 2$  –  7.49TL. ancak değer gibi duruyor. Google Play indir

Exit mobile version