Sosyal Medya

Android

Android’in Kopyala Yapıştır Problemine Çözüm! Clip Layer!

Android'in Kopyala Yapıştır Problemine Çözüm! Microsoft Clip Layer Uygulaması. Android Telefonlardaki KOPYALA YAPIŞTIR PROBLEMİNE KESİN ÇÖZÜM

Microsoft’un yeni uygulaması, Android’in kopyala ve yapıştır sorununu düzeltmeye çalışıyor.

Microsoft Clip Layer – Güçlü kullanıcılar tarafından tercih edilen işletim sistemi Android, kopyalama ve yapıştırma konusunda utanç verici bir miktarda sorun yaşıyor. Bazen işe yaramıyor, bazende sadece büyük metin şeritlerini kopyalayabiliyorsunuz. Yada daha da kötüsü hiç çalışmıyor.

Microsoft’un yeni Klavye Katmanı uygulaması Clip Layer, ekranınızdaki hemen hemen tüm metinleri kopyalamanıza izin vererek bunu düzeltmek istiyor. Home düğmesini basılı tuttuğunuzda ekranınızın içeriği analiz edilir ve normalde erişilemeyen alanlardan metin kopyalanmasına izin verir.

Android'in Kopyala Yapıştır Problemine Çözüm! Clip Layer!

Görüntüleri dışındaki çoğu metni de kopyalayabilirsiniz. Paragrafları rahatlıkla tamamını seçebilirsiniz. Sağ köşede çıkan ‘T’ düğmesinden de kopyalamak istediğiniz metnin bir kısmını seçebilirsiniz.

Uygulamanın oluşturacağı esas sorun ise Home düğmesine bastığınızda Google Asistan’ın devreye girmesini değiştirmeniz gerekmesi.

Microsoft Clip Layer!

screen-shot-2016-11-30-at-09-41-22

Android Police

ClipLayer [Microsoft] on Google Play Store