TeknoTalk

Android FaceTime, Google Duo Arama Ekranına Entegre Oldu

Android’in FaceTime Özelliği Artık Kullanılabilir.

Android FaceTime, Google Arama Ekranına Duo’yu Nihayet Entegre Ediyor. Google Arama Ekranına Görüntülü Sohbeti ekledi. Google Duo Arama Ekranına Entegre oldu. İşte Detaylar…

Google Duo Video Sohbet Uygulamasını Pixel Telefonlarına entegre etmeyi planlıyordu. Android Police tarafından yayımlanan rapora göre telefon çeviri ekranında Duo Video Sohbet Uygulaması artık kullanıma sunulacak.

Google Arama Ekranına Duo’yu Entegre Etti, Bu Özellik Bir nevi Android Facetime oldu. Engadget’ta bu özelliğin geleceğini doğruladı.

Android Police göre Duo düğmesi bazı kullanıcıların normal telefon arama uygulamasında görüntüleniyor.Video çağrısı düğmesine dokunduğunuzda, telefonunuz Duo uygulamasını başlatır ve kameranızı etkinleştirir. Aradığınız kişinin, gelen görüntülü görüşmeyi kabul veya reddetmesi mümkündür.

Android Police; Duo görüntülü sohbetinin başlamasıyla ilk telefon görüşmesinin kesileceğini ve çağrı günlüğünüzde ilk telefon görüşmesi için biri de video görüşmesi için olmak üzere iki kayıt olduğuna dikkat çekiyor.

Android FaceTime, Google Duo Arama Ekranına Entegre Oldu.

Facetime on Android: Learn How with These Alternatives for Android 

Android Police

9to5Google

Exit mobile version