Sosyal Medya

Android

Android için Yeni Facebook Uygulaması GooglePlay’de Yerini Aldı!

Hızlı ve materyal tasarım anlayışına sahip olan Folio for Facebook istemcisi, Google Play’de yayınlandı.

Android platformunda yer alan Facebook uygulamasında her ne kadar güncellemeler ile performans ve stabilite iyileştirmeleri yapılsa da, Android cihazların çok fazla olması ve performanslarının farklı olması, Facebook uygulamasın bazı modellerde yavaş çalışmasına neden oluyordu.

Facebook bu durumu düzeltmek için geçtiğimiz yıl giriş seviyesi Android cihazlar için Facebook Lite uygulamasını yayınlamış ve büyük beğeni toplamıştı.

Bugün ise Creative Labs tarafından yeni bir Facebook istemcisi Google Play Store’da yayınlandı. Folio for Facebook ismindeki uygulama sunduğu hız ve düşük batarya kullanımı ile ön plana çıkıyor.

Materyal tasarım anlayışı ile geliştirilen Folio for Facebook uygulamasında farklı temalar da yer alıyor. Bu temalar ile uygulamayı renklendirebilir ve Facebook mavisi renginden kurtulabilirsiniz.

facebook

Folio for Facebook’u, Bildirim Merkezi’nde yer alan Hızlı Başlat menüsünde kısayol olarak da atayabilirsiniz. Bildirim merkezinden, Facebook bildirimlerinizi, mesajlarınızı ve arkadaş isteklerinizi görüntüleyebilir ve hızlıca bu bölümlere geçiş yapabilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan Folio for Facebook, Android 4.0 ve üzeri sistemler ile uyumlu.