Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple AirPods Çıkış Tarihi Ertelendi! Kablosuz Kulaklık Dert Oldu!

AirPods Çıkış Tarihi Ertelendi, Apple'ın kablosuz kulaklığı yılbaşı tatiline yetişmeyecek! Noel hediyesi olarak bekleyenlere üzücü haber!

Apple’ın kablosuz kulaklığı yılbaşı tatiline yetişmeyecek!

AirPods çıkış tarihi ertelendi, teknik sorunlar sanıldığından daha büyük olabilir!

Apple AirPods teslimatları yine ertelendi, Kablosuz Kulaklık Apple’ın başına dert oldu! Apple’ın kablosuz kulaklığının sorunlarını gidermesi için biraz daha zamana ihtiyacı var. Apple, Kablosuz Kulaklığı AirPods’ı Eylül ayı sonunda “See You” etkinliğinde tanıttığında bu yılın Ekim ayı sonunda piyasaya çıkaracağını duyurmuştu. Öyle ha çıktı ha çıkacak derken bu yılbaşı tatiline de çıkaramayacağı ortaya çıktı.

Bu ayın sonunda olan teslimatlarında ertelendiği ortaya çıktı. Kablosuz kulaklığın hala tam olarak ne zaman piyasaya hala belli değil.

Ürünlerine ve müşterilerine bu kadar önem veren şirketin bu isteksiz ve umursamaz tavrı tam bir hayal kırıklığı. AirPods Apple için dert oldu!

AirPods çeşitli imalat zorlukları nedeniyle ertelenen Beyaz iPhone’dan bu yana ertelenen ilk ürün oldu!

Apple’ın bu ürünü neden mağaza raflarında zamanında yer almadığı konusunda açıklama yapmaması ise muhtemelen sorunun sanıldığından daha fazla karmaşık olmasına bağlanıyor.

Apple AirPods çıkış tarihi ertelendi, teknik sorunların giderilmesi uzun sürebilir!

AirPods diğer normal bluetooth kulaklıkların aksine tek bir kulaklıktan değil, iki taraftaki kulaklıkta ayrı ayrı bağımsız sinyal alıyor. Bu da Apple’ın gecikmeyi dengelemesi, ses senkronizasyonu ve çift taraftaki batarya eksilmesinde ne olacak gibi soruların mutlak yanıtını bulmak zorunda bırakıyor!

Apple’ın bu konudaki sessizliğini Noel Hediyesi vermek istemesine yorumlayan bir çok kullanıcı için bu gecikme tam bir hayal kırıklığı. Ancak AirPods alternatifleri Solo  3 ve Powerbeats 3 raflarda yerini almış durumda. Apple’ın kaybı rakiplerinin kazancı durumuna dönüşmüş durumda.

The Wall Street Journal