Sosyal Medya

Donanım

Apple Bazı iMac Modellerini Geri Çağırıyor!

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, bazı iMac modellerini geri çağırma kararı aldı.

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, bazı iMac modellerini geri çağırma kararı aldı.

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, müşteri memnuniyeti tarafında da pek çok markayı geride bırakmayı başarıyor. Ürünlerinde yaşanan en küçük sorunda dahi kullanıcılarını memnun etmek için ürün değişimi gibi hamleler yaparak, kullanıcılarından para almadan sorunlarını çözebiliyor.

Şimdi de iMac modelleri toplatılıyor!
Uzun zamandır pek fazla ürün değişimi yaşanmayan Apple‘da son dönemde ikinci ürün değişimi yapılacak. Daha önce Beats Pill XL modelini geri çağıran Apple, kısa süre önce bazı iMac modellerinin geri çağırıldığını paylaştı.

Aralık 2012 ve Eylül 2013 yıllarında üretilen bazı 27 inç ekranlı iMac modellerinde yaşanan 3 TB sabit disk problemi nedeniyle alınan toplatma kararı sonucunda, iMac kullanıcıları Apple Web sitesinde, bilgisayarlarının seri numaraları aracılığıyla, sorunun kendi iMac modelinde olup olmadığını öğrenebilecek.

Tüm iMac modellerinde yaşanmadığı için sorunu yaşamayan kullanıcıların şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Geri çağırma kapsamında sorun olan iMac modelleri, herhangi bir ücret ya da garanti kapsamı olmaksızın onarılacak.