Sosyal Medya

Genel

Apple Elektrikli Araba İşine Girecek mi?

>Apple'ın elektrikli bir araç üzerinde çalıştı uzun zamandır kulislerde konuşulan bir konuyken Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın yaptığı açıklamalar 2020 yılını işaret ediyor.

Apple’ın elektrikli bir araç üzerinde çalıştı uzun zamandır kulislerde konuşulan bir konuyken Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın yaptığı açıklamalar 2020 yılını işaret ediyor.

Apple’ın son yıllarda farklı ürünlere yöneldiğine şahit oluyoruz. Dünyanın en değerli şirketi konumunda olan Apple kasasındaki nakit yüz milyarlarca doları ürün, yazılım ve Apple Campus için harcıyor.
Apple geçtiğimiz yıl Eylül ayında tanıttığı ilk giyilebilir ürünü olan Apple Watch’ı piyasaya sundu ve stoklar daha ilk 3 günde tükendi.

Apple yeni ürünler ortaya koyacak mı?

Apple’a yakın kaynaklar, bu durumun firma yönetim kuruluna yeni ürünlere açılma konusunda büyük bir moral verdiğini ve önümüzdeki yıllarda daha agresif ürünlerle Apple’ın sahneye çıkacağı yorumları yapıyor.

2013-tesla-model-s1-1024x536

Bu ürünler neler olacak?

Apple’ın kısa vadede 12,9 inç boyutunda iPad Pro üreteceği belirtilirken, orta ve uzun vadede gerçek 4K deneyimi sunan Apple TV ve uzun vadede elektrikli araç Apple Car var.

Tesla CEO’su Elon Musk’tan Apple’a destek!

Dünyanın en güzel elektrikli araçlarını üreten Tesla ise son dönemde mali sorunlar ile boğuşuyor ve kulislerde en çok söylenen dedikoduda Apple’ın Tesla’yı satın alacağı yönünde.

Bu dedikodular yapılırken Tesla’nın CEO’su Elon Musk yaptığı bir açıklama ile ateşin üstüne benzin döktü. Elon Musk; Apple’ın elektrikli araç işine gireceğini umuyorum ve bu sektörde kendine çok iyi bir yer bulacağını düşünüyorum dedi. Bu açıklaması ise kulislerde satın alma işleminin bittiği ve Apple’ın 2020’de yeni nesil bir elektrikli araç ile yollara çıkacağı yorumlarına sebep oldu.