TeknoTalk

Apple HomePod Akıllı Hoparlör Bu Ay Satışa Çıkabilir

Appl HomePod Akıllı Hoparlör Yakında Satışa Çıkabilir.

Apple HomePod Akıllı Hoparlör Bir Kaç Hafta içinde Satışa Çıkabilir. Apple’ın WWDC 2017’de duyurduğu akıllı hoparlör ile ilgili yeni detaylar iOS 11.2.5 ile ortaya çıkmaya başladı.

Apple HomePod Hoparlör Duyurmaya çok yakın olabilir. FCC listeleri ve iOS kodları yeni ürün hakkında bir kaç detayı daha ortaya çıkarmış durumda.

Apple HomePod’u duyurmaya çok yakın olabilir. Apple’ın akıllı hoparlörünün piyasaya sürülmeye yakın olduğuna dair ip uçları FCC listelerinden ortaya çıkıyor. Piyasaya sürmenin başlangıcı olarak HomePod FCC onayını yakın zamanda aldı. FCC belgelerinde olan detaylar beklendiği gibi Kablosuz bir Hoparlör olacağına dair bir ipucu vermiyor. Ancak yeni bir iOS sürümü yani; hem yaklaşmakta olan bir sürüm, hem de HomePod’un neler yapabileceğine dair ipuçlarını destekliyor.

iHelp BR’nin Filipe Esposito, en yeni iOS 11.2.5 beta sürümünün çeşitli sahne simgelerini içerdiğini ve bu simgelerin bazıları açıkça Siri’nin en az bir hoparlörde – HomePod‘ta kapatıldığını gösteriyor. Başka bir deyişle, Siri‘nin çalışma oturumunuzu yanlışlıkla kesmesine engel olabilirsiniz ki bu da parti kullanımlarında isteğinizle devre dışı bırakma olabilir.

Esposito da, bu kod dizilerinin, birden fazla ses desteğine işaret edebileceğine inanıyor; Özellikle Amazon ve Google zaten bu özelliği zaten sunduğu için HomePod’un tümüyle paylaşılması yani ev içindeki diğer cihazlarla da paylaşılması anlamına gelebilir. Ancak Apple, Mac’in dışındaki cihazlarda birden çok kullanıcıyı şimdiye kadar desteklemedi.

Bilindiği gibi özellikle Hey Siri komutu ile çalıştırılabilecek akıllı hoparlör için güvenlik endişeleri de yok değildi. Özellikle ortamı sürekli dinleyen mikrofon sistemi tartışma konusu olmuştu. Detaylarda öne çıkan işte bu güvenlik endişelerini giderecek özellik, istediğinizde ortam dinlemesini devre dışı bırakma özelliği gibi görünüyor.

Kişiler ürüne ihtiyaç duymadıkları durumlarda kendilerini daha güvenli hissetmesine imkan tanıyacak. Akıllı hoparlör ayrıca birden fazla sesi de tanıyabilecek. Bu sayede evin her bireyi Siri’yi kendi özelleştirmeleriyle kullanabilecek.

Apple HomePod Akıllı Hoparlör

 

Apple HomePod ne zaman çıkacak?

 

APPLE HOMEPOD ÇIKIŞ TARİHİ

Öyle yada böyle Apple HomePod’un yakında dönemde  belki de bu ay içinde, geleceği açık görünüyor.

Apple HomePod ile ilgili detaylar burada

Exit mobile version