Sosyal Medya

iPhone

Apple, iOS 9.2.1 Beta 1’i Yayınlandı!

Apple, geliştiriciler için iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile gelen yenilikler ve yüklemek için yapmanız gerekenler nelerdir?

Apple, iOS 9.2.1 sürümünün ilk betasını dün yayımladı. Normal kullanıcılara daha sonra gelecek olan iOS 9.2.1 güncellemesinin geliştiricilere özel ilk sürümü olan iOS 9.2.1 Beta 1’i, UDID kaydı olan geliştiriciler direkt olarak indirebiliyor.

iOS 9.2.1 Beta 1 ile gelen yeniliklerin en başında bazı stok uygulamaların 3D Touch desteği kazanması oldu. Bu yeni güncelleme ile iBooks uygulaması ve Apple Music uygulaması 3D Touch desteği ile yeni işlevler kazandı. Bir diğer yenilik ise Ligtning girişinden bağlanan SD Card okuyucu desteğinin eklenmesi oldu.

Yeniliklerin dışında bazı iyileştirmeler de iOS 9.2.1 Beta 1 sürümü ile geliştiricilere sunuldu. Arapça Siri üzerinde iyileştirmelere giden Apple, bu yeni sürüm ile beraber genel bir stabilleştirme çalışmasını da gerçekleştirdi. İlk gözlemlere göre de Apple’ın bu stabilleştirme çalışması, meyvesini vermiş gibi görünüyor.

iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini alan modeller

iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.

hero_iphone_6_5