Sosyal Medya

iPhone

Apple Music Hata Verdi!

Apple'ın geçtiğimiz günlerde kullanıma sunduğu müzik servisi hata verdi. iTunes cihaz kullanıcıları Apple Music servisini kullanırken iCloud hata mesajı ile karşılaştı.

Apple’ın geçtiğimiz günlerde kullanıma sunduğu müzik servisi hata verdi. iTunes cihaz kullanıcıları Apple Music servisini kullanırken iCloud hata mesajı ile karşılaştı.

Apple’ın geçtiğimiz ay sonunda kullanıma sunduğu müzik servisi hata verdi. Macrumors sitesinin haberine göre, Apple Music servisi kullanıcıları, uygulamada müzik dinledikleri sırada iCloud bağlantı hatası ile karşılaştılar. Gelen bildirimlere göre, hata iletisi müzik servisini iTunes üzerinden dinleyen kullanıcılarda görüldü.

iTunes üzerinden hata veriyor

503 kodu ile gelen hatada “Paylaşılan Cloud müzik arşivi yanıt vermiyor” ifadesine rastlandı. Aynı hata iletisinde kullanıcılara güvenlik duvarından 443 portuna izin vermeleri yönünde bir çözüm önerisi de sunuluyor. Uyarı penceresinde gelen hata, müzik servisinin kullanılmasını da engelliyor. Hata iletişi çıktıktan sonra kullanıcılar müzik servisini kullanamıyor.

applemusic-1437244262

Apple’dan henüz açıklama yok

Yaşanan durum ile ilgili Apple kullanıcı forumlarında şikayetler gelmeye devam ediyor. Sorunun Apple Music servisi kullanıcılarının yüzde kaçını etkilediği şu an bilinmiyor. Apple’dan konu ile ilgili herhangi bir açıklama ya da çözüm önerisi gelmiş değil. Bakalım önümüzdeki günlerde Apple konuya açıklık getirecek mi?