Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Apple OLED Magic Toolbar Rüyası Gerçeğe Çok Yakın

Apple OLED Magic Toolbar yeni Macbook'larda kullanılacak. Magic Toolbar ifade 5 Şubat'ta korumaya alınmış.

Apple OLED Magic Toolbar ifadesini 5 Şubat’ta korumaya aldığı ortaya çıktı.

Apple OLED Magic ToolBar, Apple gizli kalmış marka koruma başvuruları gelecek vizyonundaki bazı ipuçlarını bize vermeye devam ediyor. 5 Şubat’ta koru altına aldığı ‘Magic Toolbar’ ifadesi gelecek yeni nesil MacBook’lar OLED Touch Bar beklentilerinin gerçeğe çok yakın olduğunu bir kez daha koyuyor.

Yeni Macbook Pro 27 Ekim’de Geliyor ve bu Apple tarafından da doğrulandı.

2012 yılındaki Retina ekran değişikliğinden bu yana geçen 4,5 yıllık sürede Macbook Pro kabaca aynı çizgide kalmış ve köklü değişikliklere yer vermemişti. Gelişmeler daha çok işlemcilerinde, disklerde ve daha fazla pil sürelerinde olmuştu.

OLED Magic Toolbar

Ancak bu yıl bu süreç kesinlikle değişiyor ve Apple 2016 sonunda Macbook’un ana hatlarında ciddi değişime gidiyor.

En önemli ve geçerli beklenti çok daha ince ve hafif olması yönünde. 12 inç modelinde görünen yeni menteşe mekanizmasını 13 ve 15 inç modellerinde de yer verilecek. Ayrıca Touch ID fingerprint scanner ,USB Type-C portu ve Thunderbolt uyumlu portlar olacak.

Belkide en önemlisi yazımızın da konusu olan Klavye üzerinde olacak. MacBook Pro’nun klasik klavyesi üzerindeki fonksiyon tuşları yerini klavye üzerinde OLED dokunmatik ekrana bırakacak.

Yeni MacBooklar’da OLED ile harika yenilikler karşımıza kesin çıkacak. Apple OLED Magic Toolbar, Apple OLED Touch Bar gibi.

Trademarks Register