Sosyal Medya

Genel

Fransız Genç Apple Store’da Cihazları Parçaladı!

Fransız genç Apple Müşteri hizmetleriyle yaşadığı anlaşmazlık sonucu, mağazada bulunun cihazları parçalayarak Apple Store'u dağıttı.

Apple Müşteri hizmetleriyle yaşadığı anlaşmazlık sonucu, mağazada bulunun cihazları parçalayan Fransız genç Apple Store‘un altını üstüne getirdi.

Fransız gencin Apple mağazasında çılgına döndüğü an. Apple Fransa’nın Dijon kentinde yaşanan olayda Apple’ın müşteri hizmetleriyle ilgili bir sorun yaşadığı belirtilen müşteri, Apple Store ’a girerek tüm cihazlara zarar vermeye başladı. Elinde Petanque isimli bir oyunda kullanılan ve oldukça ağır olan çelik bir top bulunan Fransız Genç Apple’ın iPhone’larını paramparça etti. iMac ile MacBook‘ları da kullanılamaz hale getirdi.

Apple Mağazasındaki satış danışmanları ise güvenliği beklerken bu duruma seyirci kalmakla yetindi. Olayın sonunda güvenlikle mağazadan ayrılan şahısla ilgili sorunlar burada da bitmedi. Polislerin gelmesi beklenirken kaçmaya çalışan ve zorla zapt edilen saldırgan, sonrasında emniyet güçlerine teslim edildi. Geride binlerce dolar masrafın oluştuğu bir Apple Store bırakan şahsın bundan sonraki birkaç yılını Apple’a para ödeyerek geçireceğini rahatlıkla öngörebiliriz.

Çılgına Dönen Fransız Genç , Apple ile ilgili videolarını aşağıda bulabilirsiniz.

Youtube