Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Bloomberg: Bir Sonraki Apple TV 4K Desteği Sunacak

Bloomberg: Bir Sonraki Apple TV 4K Desteği Sunacak Hazır Olun. Apple bana göre 4K desteğini sunmakta geç bile kaldı. Tüm Detayları BURADA!

Bir sonraki Apple TV 4K desteği sunacak.

Apple TV 4K desteğini sunmaya hazırlanıyor.

Bir sonraki Apple TV, Bloomberg Mark Gurman’a göre 4K video ve muhtemelen HDR’yi destekleyecek. Ancak bana göre kötü haber ise 4K desteğinin dışında bir önceki Apple TV den pek farkı olmayacak olması. Şirket mühendislerini bile heyecanlandırmayan bir durum bu.

Apple’ın Apple TV’nin Ultra HD sürümünü piyasaya sürmesi çok şaşırtıcı değil. Amazon’un 4K Fire TV ve Roku’nun serisi gibi başlıca rakipleri, bir süre Ultra HD’yi destekledi ve 149 $ cihazdan daha ucuz bir fiyata sattı.

Bir çok kullanıcı, 4K Fire TV’yle aynı saatte piyasaya çıkan mevcut 1080p Apple TV’den aslında o zaman 4K desteği bekledi. Zaten düşe satış rakamları aslında bu hayal kırıklığının açık göstergesi oldu. Teknoloji devi Apple’da, cihaz piyasaya sürüldükten sonra genellikle iyi ve olumlu değerlendirmeler almasına rağmen Apple TV 1080p cihazının satışlarının düştüğünü kendisi de itiraf etti.

İşin özüne bakarsak, Fiyat düşen 4K TV’ler, Netflix, Amazon ve 4K ve HDR sunan YouTube gibi yayın yapan şirketler için Ultra HD’ye sahip Apple TV iyi bir seçenek  olmaktan zaten çok uzak kalıyor.

Apple, tüm bu koşullar arasında bir sonraki Apple TV 4K Desteği zaten getirmek zorunda!

Bloomberg