Sosyal Medya

iPhone

AppleCare+ Sigorta Programını Satın Alabilme Süresi 1 Yıl Oldu

AppleCare+ Sigorta Programını Satın Alabilme Süresi 1 Yıl Oldu. iPhone 1 yıl içerisinde sigortalanabilecek. AppleCare+ süresi uzadı!

AppleCare+ iPhone’lar için 60 gün olan sigorta programını satın alma süresini 1 yıl’a uzattı.

Apple tabiri caizse iPhone kullanıcılarına bir güzellik yaptı. iPhone satın aldıktan ciddi hasarlara karşı ilave garanti sahlayan AppleCare + programının 60 gün olan süresini 1 yıla çıkardı.

Yeni iPhone alanlar 1 yıl içinde bu programa dahil olup 2 yıl boyunca ekran kırılması, fiziksel donanım hasarlarına karşı cihazlarını sigorta altına alabiliyorlar.

AppleCare+ Programını satın alabilme şartı nedir?

En önemli şart cihazınızın bu programa dahil olmadan önce donanımsal olarak temiz durumda olması önemli. Ekranı kırık olmayacak yani.

 

Sigorta Programını internet üzerinden satın almak isteyenler ise uzaktan tanısal teste tabi tutularak cihazlarının düzgün çıkması durumunda satın alabilecekler.

Hali hazırda geçen sen iPhone almış ve 60 günlük süreyi doldurmuş kişiler ise cihazları sağlamsa muhtemelen bu fırsattan yararlanabilecekler.

Checkcoverage.apple.com

Apple, bir anlamda sessizce AppleCare+  programında güncelleme yapmış oldu; Apple Akıllı telefon sigorta programı satın alma süresini bu sayede 1 yıla çıkarmış oldu.

Apple aracılığıyla yapılan iPhone sigortasının Mac’ler ve Apple TV ile aynı satın alma penceresine çıkarmış oldu ancak Apple Watch ve iPad’ler satın alma tarihinden itibaren 60 gün ile sınırlı kalmaya devam ediyor.

Apple geçtiğimiz günlerde AppleCare+ kapsamında ekran tamirat ücretini 99$’dan 29$’a düşürmüştü. Bu anlamda yeni telefonunuza sigorta yaptırmak için uygun teşvikler var gibi.

AppleCare+  iPhone telefon için 129$, iPhone SE modeli için 99$’dan satılıyor.

Programa kaydolunduğu takdirde cihazların garanti süresini satın alındığı tarihten itibaren; iki yıla çıkardığı gibi ilave olarak da iki defalığına hasar onarım imkânı sunuyor.

Program kulaklıklar, usb kablosu ve kapasitesi % 80’in altına inmiş bataryaları da kapsıyor. 

TheVerge