Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Assassin’s Creed Syndicate Geliyor

Her sene yeni bir Assassin’s Creed oyunu görmeye alışkın olduğumuz seriden bu sefer bomba gibi bir oyun geliyor.

Her sene yeni bir Assassin’s Creed oyunu görmeye alışkın olduğumuz seriden bu sefer bomba gibi bir oyun geliyor.

Ubisoft, E3 etkinliği kapsamın 12 Mayıs’ta tanıttığı Assassin’s Creed Syndicate ‘in detaylarını yine E3 etkinliğinde açıkladı ve Assassin’s Creed oyuncularını ciddi anlamda heyecanlandırdı.

1868 yılının Londra’sında yer alan bir hikayede geçecek olan Assassin’s Creed Syndicate, endüstriyel devrimin tam da göbeğine düşürecek bizi. Bu seferki suikastçimiz Jacob Frye bilindiği gibi. Jacob, tek başına da yer almayacak; ikiz kız kardeşi Evie’yle bile oyunun %25’ini oynayabileceğimiz şu anki söylentiler arasında yer alıyor.

Çevreyle etkileşimi olabildiğince arttıran yapımcılar, bu objelerle düşmana pert verebilmeyi bile mümkün kılmışlar. Eh madem ihtilal yaşanıyor, bulduğumuz her şeyi düşmana karşı kullanmamız gerecek değil mi?

Londra’da yer alan bir çok at arabalarını çalarak olabildiğince şiddetle sürat almakta mümkün. Londra’nın bu steampunk hali göze mebzul leziz görünüyor lakin multiplayer modu bekleyenleri üzecek kötü haberimiz var, oyunda multiplayer özelliği baştan sona kalkmış durumda. Yani bu yeni oyun maalesef çevrim içi oynanamayacak. Assassin’s Creed Syndicate yeni teknoloji konsollar ve PC’ye çıkacak, eski konsollar sanırım iyice ömrünü yitirmiş gibi gözüküyor.

Assassin’s Creed: Syndicate’in bizlerle buluşacağı sonbahar ayları yaklaşırken cosplay’i de yapılmaya başlandı bile, üstelik gerçekten göz kamaştırıcı gözüküyor.