Sosyal Medya

Mobil

Bir Sızıntı da Windows 10 Mobile ‘den

Windows 10 Mobile görsel açıdan çok hoş görünüyor. Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile Build 10162 sürümü sızdı.

Windows 10 Mobile görsel açıdan çok hoş görünüyor. Microsoft’un yeni mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile Build 10162 sürümü sızdı.

Microsoft, masaüstü ve mobil çözümlerini tek bir işletim sisteminde toplama kararı almış ve Windows 10 ile karşımıza çıkmıştı. Test aşaması devam eden Windows 10 ve Windows 10 Mobile sürümünden her geçen gün yeni bir bilgi gelmeye devam ediyor. 29 Temmuz tarihinde masaüstü çözümü yayınlanacak olan Windows 10’un, mobil sürümüne ait yeni görseller ortaya çıktı.

windows phone

Windows 10 Mobile Build 10162 sürümü ile yakında geliştiricilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Microsoft, sızıntılara engel olamadı ve güncelleme ile yapılacak tasarımsal değişiklikler sızdı. Windows 10 Mobile Build 10162 ile tasarımsal değişikliklerin yanında; pil ömrü artışı, stabilite ve performans artışı ve uyumluluk sorunlarını düzeltmeleri de yapılacak.

 

 

Windows 10 Mobile güncellemesinin yılsonuna doğru destek veren Windows Phone modellerine sunulması bekleniyor. Bakalım Microsoft, yazılımsal olarak verdiği desteği uygulama geliştiricilerine yansıtıp, Windows Mağaza’daki uygulama çeşidini artırabilecek mi?