Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düştü, Bir Ayda %50 Değer Kaybetti

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düştü, Bir Ayda Değer Kaybetti. Bitcoin'de bir çok yatırımcının beklediği düzeltme bu mu? yüzde 50 kaybetti

Bitcoin’de Düşüş Sürüyor, En Yüksek Değerinin Yarısına Düştü

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düştü, Bir Yüzde 50 Değer Kaybetti.

Coinbase’e verilerine göre; Bitcoin 9,500 dolara kadar düştü ve Kasım ayından bu yana ilk kez $ 10,000’ın altına düştü ve 19 Aralık 2017’deki en üst değer noktası yani zirve değerinden sonra yarı yarıya değer kaybetti.

Güney Kore’nin kripto para üzerindeki kısıtlama planları sayesinde CES 2018’in başlamasından bu yana istikrarlı bir düşüş yaşandı. Ethereum, Ripple veya Dogecoin üzerine yatırım yapanlar ise değerlerini kısmen korumayı başarmış görünüyor. Ancak Kripto para dünyasında genel anlamda bir düşüşün olduğu gerçek.

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düştü

Analistler ve sağ duyulu bir çok kişi balon gibi şişen yüksek düzeyde bir düzeltme zaten bekliyorlardı.

Kripto para üzerindeki baskılar giderek artıyor. Özellikle Çin gibi onbinlerce bilgisayarın madencilik için kullanıldığı yerlerde devletler, bunları ülke dışına çıkarmanın yollarını arıyor. Çin şu ana kadar pek çok yatırımcının yaşadığı şekilde, ekonomik bir krizin patlak vermesinden endişe ediyor. Beklenmeyen başka bir sorunda Ekran Kartı ve Bellek fiyatlarının hızla artışı.

Bitcoin piyasası son derece hassas ve bu alanda yatırım yapmaya çalışanlar dikkatli olmak zorunda.

Peki Bitcoin’e Nasıl Yatırım Yapılır? 

Bu piyasa oldukça hassas ve hemen hemen her kredi kartı veren kuruluş, kart sahiplerinin Bitcoin satın almasını yasakladı ve yatırımcıları başka bir ödeme şekli bulmak için kendi başlarına bıraktı. Aşağıdaki linkteki rehber bitcoine yatırım yapmak isteyenler için faydalı olabilir.

  • Bitcoin neden bu kadar popüler?
  • Bitcoin nasıl satın alınır veya yatırım yapılır?
  • Sorumlu satın alma ve yatırım için ipuçları

Bitcoin’e Nasıl Yatırım Yapılır Rehberi

Kripto Para Birimi ve Vergiler: Başlangıç ​​Kılavuzu

NOT: Kripto Para Birimi ve Vergiler: Başlangıç ​​Kılavuzu

IRS, kripto vergi kaçakçılarını yakalamak için çabalarını artırıyor ve yatırımcıların uygun vergi protokolünü takip etmelerini her zamankinden daha önemli hale getiriyor. Bununla birlikte, mevcut vergi kodu çok karmaşıktır ve birçoğu kripto para vergilerini tamamen dosyalamamaktadır.

Kripto Para Birimi ve Vergiler Rehberi; yatırımcıların vergilerini ilk kez doğru bir şekilde dosyalamasına yardımcı olmak için kripto vergilendirme sürecini bozuyor. Kripto para birimlerinin aslında vergilendirildiği yolları tartışmakla kalmaz, aynı zamanda Federal vergi amaçları için kripto işlemlerinizi izlemek ve izlemek için yararlı ipuçları sağlar.

Bitcoin 10 Bin Doların Altına Düştü

Coinbase

Cryptocurrency and Taxes: A Starter Guide