Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Tarihte Bir İlk, Dijital Para Birimi Bitcoin Altın’dan Daha Değerli

Tarihte Bir İlk, Dijital Para Birimi Bitcoin Altın'dan Daha Değerli. En Güvenli Yatırım Aracı Bitcoin, Artık Altından da değerli oldu!

Dijital Para Birimi Bitcoin Altın’dan ilk kez daha değerli Oldu.

Bitcoin Altın’ı geride bıraktı. Uluslararası piyasalarda kötü bir gün geçiren değerli maden Altın an itibari ile en dijital para birimi bitcoin’e geçildi.

Böylece ilk kez Dijital Para Birimi Bitcoin Altın’dan daha değerli konuma geldi. İnsanlık tarihinde bir ilk dijital para biriminin değeri altının ons fiyatından daha değerli oldu.

Bitcoin Altın Değer Kıyaslaması!

Bu, altın değerinin ons başına 1.237,73 $ ‘a yükseldi. Bitcoin ise $1,238.11. 

Altın geleneksel olarak gayrimenkul gibi uçucu yatırımlardan daha güvenli bir yatırım aracı olarak kullanıldı. Bu sebeple bitcoin’in değer artışı, güvenli yatırımın adresi olarak “altın standardı”‘nın yerine geçebileceğini umut eden kriptokrasi savunucuları için cesaret verici bir gelişme.

Bitcoin Yeni Güvenli Liman mı?

 

 
En Güvenli Yatırım Aracı Bitcoin, Altından sonra en güvenli yatırım aracı olduğunu kanıtladı. Trump'ın zaferi sonrası ayakta kalan o oldu!

Hatırlarsanız , Amerikan Başkanlık seçimlerinde Trump’ın zaferi Bitcoin’e yaramıştı. Trump’ın seçim zaferi sonrası allak bullak olan piyasaların ayakta kalan bir kaç ekonomik argümandan biri Dijital Para Birimi Bitcoin olmuştu.

Güvenli yatırım aracı Bitcoin Altın’ın Yerini alıyor!

Güvenli Yatırım Aracı Bitcoin! Trump’ın zaferi bunu kanıtladı.

 

Coindesk‘in haberine göre seçim gecesi Trump’ın zaferinden sonra değer kazanan iki argümandan biri Altın ve Bitcoin oldu. Seçim gecesi en yüksek değerine 738$ seviyelerine ulaştı. Daha sonra ise 725 $ seviyelerine gerilemişti.

 

Felaket senaryosunda güvenli liman Bitcoin olarak görüldü!

Esas dikkat çekici husus ülkenin geleceğinden emin olmayanların güvenli liman olarak Altın ile birlikte Bitcoin satın alması. Her iki yatırım aracı felaket senaryosunda değerini koruyacak yatırım aracı olarak görülüyor.

İnsanlık Tarihinde ilk kez dijital Para Birimi Bitcoin Altın’ın değerini geçmiş oldu!

Türkiye’de Bitcoin Kapanmıştı!

Şu an açık bir banka hesapları kalmamasına rağmen Türkiye’deki müşterilerine para çekme taleplerini girmeye devam etmelerini isteyen Bitcoin, sorunun en kısa sürede çözüleceği şeklinde bildirimde bulunmuştu. 

Bitcoin Altın yarışı bakalım nasıl devam edecek!

TechCrunch

CoinDesk