Sosyal Medya

Mobil

BlackBerry Oslo 30 Haziran’da Tanıtılıyor

Firma yeni telefonunu tanıtmak için kolları sıvıyor.

BlackBerry son dönemlere baktığında oldukça farklı konularda zorluk çeken bir firma.

BlackBerry son dönemlere baktığında oldukça faarklı konulkarda zorluk çeken bir firma. İnternet ortamında yapılan haber paylaşımları sonucunda ortaya firmanın başarısızlığı çıkıyor fakat telefon üretimi konusunda oldukça hızlı. Firma yeni telefonunu tanıtmak için kolları sıvıyor.

the-blackberry-oslo2

Passaport modelini andıran aynı zamanda klasikleşeyen dahili klavyesi yer alacak yeni cihazın adı ise BlackBerry Oslo olacak. Yaklaşıkolarak 3 sıra halinde dizilen QWERTY Klavyesine sahip olan BlackBerry Oslo’da kare biçiminde ki 1440 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekranı üzerinde barındırıyor. Yazılım tarafında baktığımızda ise firmanın kendisine ait olan BlackBerry OS 10.3.2 işletim sisteminden yararlanacağını görebiliyoruz.

The-BlackBerry-Oslo3

13NP arka kamera ve 3GB RAM ek olarak 3450mAh bataryayı üzerinde taşıytan BlackBerry Oslo tahminin 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek tanıtım sonrasında yerini piyasdalarda hissettirecek. Uzun süre bir kullanım vaad eden aynı zamanda BlackBerry cihazlarına nazaran çok daha iyi bir iş çıkarabilen Oslo, Firma tarafından ikinci planda kalmak istemiyor.