Sosyal Medya

Mobil

BlackBerry’den 2 Yeni Akıllı Telefon Daha

BlackBerry, bugünkü Global Konferans'ta resmen 'ben daha ölmedim' diyerek ilk modelini duyurmuştu.

BlackBerry, bugünkü Global Konferans’ta resmen ‘ben daha ölmedim’ diyerek ilk modelini duyurmuştu. Bu haberden hemen sonra şirketin iki yeni akıllı telefonu daha internete sızdı.

BlackBerry’nin CEO’su John S. Chen, Global Konferans’ta ‘havalı’ olarak tanımladığı yeni bir akıllı telefondan bahsetmişti. Tam da bu haberin üzerine iki tane telefonun daha görselleri internete sızdı.

BlackBerry’nin ilk telefonuyla ilgili bilgileri sizlere şuradan aktarmıştık. Diğer modellerden ikincisinin Oslo adına sahip olacağı iddia ediliyor. 1440 x 1440 çözünürlüklü ekrana ve Snapdragon 800 işlemciye sahip olması beklenen Oslo’nun, 3450mAh kapasiteli pile, 13 megapiksel arka kameraya ve fiziksel QWERTY klavyeye sahip olması bekleniyor.

Son olarak “P’9984” kod adında bir akıllı telefon bulunuyor. Porsche tasarımlı BlackBerry’nin özellikleri şimdilik belli değil.

Hatırlayacağınız üzere 2 hafta önce BlackBerry Leap, İngiltere’de satışa sunulmuştu. 199 € (580 TL) etiket fiyatıyla satışa sunulan Leap’in ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. (tabii 580 TL ile gelmesini beklemiyoruz, minimum 700-800 TL aralığında olacaktır)