Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Bloodborne için 1.04 yaması yayınlandı

Sony Playstation 4 konsolu için From Software tarafından geliştirilen Bloodborne için 1.04 sürüm numaralı bir güncelleme yayınlandı.

Sony Playstation 4 konsolu için From Software tarafından geliştirilen Bloodborne için 1.04 sürüm numaralı bir güncelleme yayınlandı

Bloodborne 1.04 güncellemesi ne gibi yenilikler getiriyor?
From Software tarafından yayınlanan Bloodborne, zorlayıcı oyun dinamikleriyle konsolun en başarılı yapımlarından biri oldu. Çok sayıda oyun sitesi tarafından da yüksek puanlarla ödüllendirilen Bloodborne için 1.04 sürüm numaralı bir güncelleme yayınlandı.

300 MB civarı bir dosya boyutuna sahip olan güncelleme ile oynanış iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yapılırken sistemde görünmeyen bazı düzenlemeler de oyuna dahil edildi. Co-op oyuncu çağırma sistemi için level farketmeksizin şifre uyuşması ile bağlantı kurulabilecek. Mermiler ve kan şişeleri daha önce 99 adet toplanabiliyordu. Yayınlanan güncelleme ile bu sayı 600′e yükseltildi. Silah ve avcı yeteneklerindeki hatalar düzeltildi. Rifle Spear adlı silahta bulunan hatalar giderildi.

Blood Gem Imprints isimli nesnede yer alan hatalar ortadan kaldırıldı. Kadeh Zindanlarındaki Boss ödülleri geliştirildi ve artık bu boss’lar kan elması düşürecek. Yine bu kadeh zindanı oyunlarında, derinlik seviyesine göre düşecek olan Kan Taş’ları ayarlandı. İlk aşamada Kan Taşı düşerken, derinlere inildikçe İkiz Kan Taşı ve Kan Kayası daha önemli nesneler kazanılabilecek.