Sosyal Medya

Otomobil

BMW Elektrikli Modeli i3’ü 2017’de Yenileniyor!

BMW Elektrikli Modeli i3'ü 2017'de yeniliyor.Yeni tasarımı ile Elektrikli BMW i3 daha uzun menzile sahip olacak! Tüm DETAYLAR !!!

Elektrikli BWM i3 2017’de çok daha farklı özelliklere sahip olacak!

BMW Elektrikli modeli i3’ü 2017 yılında yeniliyor. Arttırılan menzil mesafesi ve yeni görünümü ile BMW i3 2017’de bir başka olacak.

Welt kaynakları, otomobilin hem pratik hem de kozmetik iyileştirmeler vaat eden yeniden tasarlanmış bir i3’ün 2017 lansmanını planladığını iddia ediyor. Aracın menzil mesafesini iyileştiren yeni pil sistemini kullanacağı belirtiliyor. İyileştirmenin ne kadar olacağı henüz belli değil ancak yüzde 50 gibi çarpıcı bir rakam olmayacağı kesin.

Yenileme aracın hem ön tarafında hemde arkada tarafında ciddi tasarım değişikliğinin olacağı yönünde.

BMW Elektrikli Modeli i3'ü 2017'de Yenileniyor!

BMW Elektrikli Modeli i3’ü 2017’de yeniliyor.! Yeni Tasarım Nasıl Olacak!

Gelişmeler her anlamda memnuniyet verici olsa da otomobilin geleceği olarak görünen Elektrikli Otomobil pazarında her markayı zorlu bir rekabet bekliyor bu kesin. Tesla Model 3 ile 214 Mil vaat ediyor. Aynı Tesla özellikle SolarCity’i satın aldıktan sonra pil teknolojilerini geliştirmekte herkesten çok daha hızlı hareket ediyor. Diğer bir rakip Chevy Bolt ise 238 Mil’lik bir mesafesi var. BMW i3’ün ise bilinen mesafesi 186 Mil.

BMW’den Klaus Frölich EV araçlarının menzilini herşeyin ötesinde bir faktör olarak görmediklerini ancak şirketin rakiplerinde çok daha azı ile kalmayı düşünmediğini bildiriyor.

Welt (translated)  Reuters