Sosyal Medya

Otomobil

BMW M6 Coupe Göz Kamaştırıyor!

BMW sevilen spor modeli M6 Coupe’nin yarış versiyonunu görücüye çıkardı.

BMW sevilen spor modeli M6 Coupe’nin yarış versiyonunu görücüye çıkardı.

M6 Coupe’nin taşıdığı yarış genlerini bu kez hem tasarım hem performans anlamında öne çıkaran M6 Coupe Competition ile pistlere geri dönüyoruz.

M6 Coupe tasarımına sadık kalan Competition, BMW’nin pistlerde gördüğümüz araçlarındaki gibi beyaz ağırlıklı mavi ve kırmızı renk dokunuşlarına sahip. Alpine beyazının yanında müşterilere Austin sarısı renk seçeneği de sunuluyor. Ancak tercihe ve tartışmaya açık olmayan bir şey varsa o da otomobilin performans canavarı motoru. M TwinPower Turbo teknolojisiyle donatılan M6 Coupe Competition’ın 8 silindirli benzinli motoru 600 beygir ve 700 Nm tork üretiyor. Otomobilin maksimum hızı ise 305 km/s.

M serisi otomobillerdeki ferah iç mekan tasarımı Competition’da da devam ediyor. Tamamen deri kaplama döşemelere dış mekandan artan karbon fiber kaplı parçalar eşlik ediyor. M direksiyon simidi ve M çok fonksiyonlu sürücü koltukları da daha sportif bir görüntü sergiliyor. Otomobilin ses sistemi seçenekleri arasında Harman Kardon ve Bang & Olufsen mevcut. Tüm bunları elde etmek için ödemeniz gereken minimum tutar ise 17.700 Euro.