Sosyal Medya

Donanım

Canon, Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek Tarayıcılarını Tanıttı

Canon, Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek Tarayıcıları 'nı Tanıttı. imageFORMULA CR-150 ve CR-120 serileri Dakikada 150 Çek Tarama Hızı!

Canon, Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek TarayıcılarınıTanıttı.

Dakikada 150 ‘çek’e hassas tarama yapıyorlar.

Canon, yüksek-hızlı yeni masaüstü çek tarayıcılarını tanıttı. imageFORMULA CR-150, CR 120 ve CR120 UV modelleri dakikada 120 ve 150 çek tararken güvenlik özellikleriyle sahte olup olmadıklarını da anlayabiliyor.

Canon, yeni masaüstü çek tarayıcılarını tanıttı. Bankalar, perakende satış noktaları ve diğer finans kuruluşlarındaki masaüstlerine rahatça yerleştirilmek için tasarlanan imageFORMULA CR-150 ve imageFORMULA CR-120 serileri, günde 12.000’e kadar çeki hassas olarak tarayabiliyor ve sırasıyla dakikada 150 ve 120 çek işliyorlar.

imageFORMULA CR-150, imageFORMULA CR-120 ve imageFORMULA CR-120 UV modelleri, popüler imageFORMULA CR-190i ve imageFORMULA CR-135i serilerinin başarısını temel alıyor.

imageFORMULA CR-120 UV

Canon Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek Tarayıcıları Özellikleri

Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek Tarayıcıları, Çekleri birbirinden ayırıyor

150 yapraklık büyük bir besleyici ve 200 yapraklık çıktı cebi; kullanıcıların çekleri beslemede ve boşaltmada harcadıkları zamandan tasarruf etmelerini sağlarken; sağlam otomatik besleme mekanizması, çeklerin birbirlerinden güvenilir bir şekilde ayrılmalarını garanti ediyor. Bu yeni cihazlar, Manyetik Mürekkep Karakter Tanıma (MICR) kafası ve güçlü Optik Karakter Tanıma (OCR) bölgesel işleme sayesinde manyetik mürekkep karakterlerini tanıyabiliyorlar. Ardından, MICR ve OCR sonuçlarının her ikisi de işlenerek, daha yüksek hassasiyet amacı ile karakterlerin çapraz kontrolü için özgün bir algoritma oluşturuluyor.

Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek Tarayıcıları, Morötesi sensörlerine sahip

Canon’un imageFORMULA CR-120 UV modeli; yerleşik morötesi sensörler ile sahte bilgileri algılayarak ve çekin kendi görüntüsüyle UV görüntüsünü eşzamanlı işleyerek tarama sürecine ek bir güvenlik katmanı ilave ediyor.

Bu şık ve kompakt cihazlarda, her seferinde net ve temiz bir çıktı sağlamak amacıyla; desenli belge arka planlarının neden olduğu istenmeyen fonlu görüntüleri azaltan Hassas Metin Filtreleme gibi etkileyici görüntü işleme araçları bulunuyor. Hızlı ve kolay kimlik kontrolü ve doğrulama sağlayan bu yeni cihazlarda; özel Kimlik Kartı besleyici ile kimlikleri renkli olarak tarama imkânı bulunuyor. Ayıca kullanıcılar, banka kartlarının arkasındaki manyetik şeritteki bilgileri yakalayan bir manyetik kaydırma okuyucusu bile ekleyebiliyor. Bu yenilikçi teknoloji ile, cihaz, birçok finans ve perakendeci kuruluş için kusursuz hale geliyor.

Canon Çek Tarayıcı imageFORMULA CR-120 UV

Yeni Yüksek Hızlı Masaüstü Çek Tarayıcıları, Zahmetsiz damgalama

Kullanıcılar yerleşik damgalayıcıyı kullanarak, hızdan kaybetmeden güvenilir ve özelleştirilmiş tarama yapabiliyor. Yüksek kalitede bitmap görüntülerin yanı sıra, 60 karakterlik 5 satıra kadar metin basabilen imageFORMULA CR-150 ve CR-120 serileri; tek geçişte kolayca ciro damgaları basabilir.

 

Canon Europe’un Ürün Pazarlama Müdürü Tim Brosnihan, şöyle konuşuyor:

“Canon’un en son imageFORMULA çek tarayıcıları, hız, güvenilirlik ve güvenlikten fedakârlık etmeksizin; masaüstü alanını en az işgal edecek şekilde kompakt olarak tasarlanmışlardır. Geliştirilmiş üretkenlik ve kullanılabilirlik özellikleri sayesinde, yüksek kalitede ve verimli bir çek görüntüleme çözümü arayan finans kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılarlar.”

Mevcut sistemlerle kolayca entegre edilebilen imageFORMULA CR-150 ve CR-120 serilerinde; Canon Tarama Yardımcı Programı yazılımı, Canon ISIS/TWAIN sürücüsü ve Ranger Transport API sürücüsü bulunur. Ayrıca, sistem entegratörlerinin kullanabileceği bir SDK (Yazılım Geliştirme Kiti) de bulunuyor.

imageFORMULA CR-150, CR-120 ve CR-120 UV serileri, Mart sonunda, Canon satış ofisleri ve Avrupa genelindeki seçili distribütörlerden satın alınabilecek.

Canon