Sosyal Medya

Donanım

Casper Nirvana C500 geliyor

Casper Nirvana C500 ile ek grafik kartına ihtiyaç duymadan yüksek hız ve performans.

Casper Nirvana C500 ile ek grafik kartına ihtiyaç duymadan yüksek hız ve performans.

Casper, dizüstündeki yarışa yeni bir boyut kazandırıyor. Satışa sunduğu her yeni ürününde çıtayı yükselten Casper, Intel® Iris™ Graphics teknolojisine sahip yeni dizüstü bilgisayarı Nirvana C500’ü teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Dizüstü bilgisayarında dahili ekran kartı ile üst düzey grafik performansı arayan, oyun keyfinden geri kalmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilen Casper Nirvana C500, Türkiye’de ilk kez kullanılan Core™ İ5- 5287U işlemcisi ile taşınabilir bilgisayar pazarının en popüler bilgisayarı olmaya hazırlanıyor.

Çarpıcı görsellerin keyfini çıkarın

İşlemcisi ve güçlü bileşenleriyle teknoloji tutkunlarının beklentilerini karşılayacak en yeni teknolojileri üzerinde barındıran Casper Nirvana C500 ile gişe rekorları kıran filmleri izlerken, 3D oyun oynarken ya da video-fotoğraf düzenlerken göz alıcı bir deneyime kavuşacaksınız. Estetik tasarımında kullanılan çapraz çizgili şık dokusu, kolay çizilmeyen yüzeyi ile performansın yanı sıra görüntüsüyle de hayli iddialı olan ürün, 15.6 inç büyüklüğünde 1366×768 piksel çözünürlüğünde HD LED ekranıyla çarpıcı bir görüntü vadediyor.

Dizüstünde yüksek hız

Nirvana C500, yeni nesil işlemcisi sayesinde önceki nesil Core işlemcilere göre video işlemede % 50, 3D oyunlarda % 22 daha yüksek performans sunuyor. Casper Nirvana C500’de yer alan Intel® Iris™ Graphics teknolojili Intel® Core™ İ5- 5287U işlemci, grafik performansta standart Intel® HD Graphics 5500’ün %52 daha fazlasını sunuyor. Genel işlemci performansına bakıldığında, 3D Mark skorlarında 12002 ile bazı Core™ İ7 işlemcilerle yarışıyor. Ürün ayrıca daha az enerji tüketip, daha az ısınıyor ve kullanıcısına 1,5 saate kadar daha fazla kullanım imkanı tanıyor. Kristal ses teknolojisiyle görüntüde olduğu kadar, yüksek seviyelerde bile berrak ses kalitesi sunan Casper Nirvana C500, 6-8 GB DDR3 bellek ve 500 GB – 1 TB SATA hafıza seçenekleriyle raflardaki yerini alıyor. Windows 8.1 işletim sistemine sahip olan ürün, KDV dahil 1849 – 1949 TL fiyat aralığıyla kullanıcılarını bekliyor.