Sosyal Medya

Samsung

Samsung, Çerçevesiz OLED Galaxy S8 Hazırlığında!

Samsung, Çerçevesiz OLED Galaxy S8 Hazırlığında, DETAYLAR BURADA! 3.5 mm eski kulaklık girişide tarih oluyor! SAMSUNG GALAXY S8 İDDAA'LI

Samsung’un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Galaxy S8 telefonu hakkındaki söylentiler son haftalarda artıyor!

Samsung çerçevesiz OLED Galaxy S8 hazırlığında!

En sonuncusu ise cihazın yenilikçi bir şekilde  ‘tüm ekranı’ çerçevesiz OLED ekrandan oluşması. Bloomberg‘te yayımlanan son makalede tamamen ekrandan oluşacak bir tasarım hazırlığında olan Samsung, Home düğmesini de bu ekranın altına monte edecek.

Samsung, Çerçevesiz OLED Galaxy S8 Hazırlığında!

Çerçevesiz ekranlar daha büyük ve heybetli bir görüntü sunarken, sanal ana düğme camın alt kısmına gömülecek, üstelik OLED ekran kullanılacak!

Samsung çerçevesiz ekran söylentileri aslında ilk değil ve bunun üzerinde çalışmalar yaptığıda biliniyor. Daha önceki raporlarda da 4K OLED ekran olacağı belirtilmişti. 2K Super AMOLED ekran beklentileri hala daha gerçekçi durmaya devam ediyor.

Ayrıca yaklaşmakta olan Galaxy S8’de eski tip 3.5mm kulaklık girişinin tıpkı iPhone 7’de olduğu gibi kaldırılacak.

Güney Koreli teknoloji devi üretici, gösterişli yeni amiral gemisi cihazını piyasaya sürecek. Ancak ses bağlantısı yani bildiğimiz 3.5mm eski kulaklık jakı olmadan. Onun yerine USB Type C portu yer alacak. Ancak ikisine birden değil.

Samsung, Çerçevesiz OLED Galaxy S8 Hazırlığında!

Çerçevesiz OLED Galaxy S8

Samsung henüz bu özellikleri doğrulamasa da 2017’nin başlarında Barselona’daki Mobil Dünya Kongresinde yeni Galaxy S8’i tanıtması bekleniyor.

Samsung Plans All-Screen Design in New Galaxy S8 Phones on