Sosyal Medya

Android

Cortana ‘nın Halka Açık Sürümü Yayınlandı!

Microsoft'un sesli asistanı Cortana, Android platformuna da gelmişti. Geliştiricilere sunulan, Beta aşamasında olan Android için Cortana uygulamasının halka açık sürümü çıktı!

Microsoft’un sesli asistanı Cortana, Android platformuna da gelmişti. Geliştiricilere sunulan, Beta aşamasında olan Android için Cortana uygulamasının halka açık sürümü çıktı!

Sesli asistanların günümüzde popülerleşmesine Microsoft da sessiz kalmamış ve geçtiğimiz yıllarda Cortana ismini verdiği sesli asistanı kendi işletim sistemlerinde test etmeye başlamıştı. Microsoft, Windows 10 ile birlikte sesli asistanı Cortana’yı Beta sürecinden çıkararak daha aktif olarak kullanma imkanı sundu. Şimdilik sadece Windows üzerinde çalışan Cortana, önümüzdeki aylarda iOS ve Android için de çıkışını gerçekleştirecek.

Cortana’nın halka açık sürümü çıktı!

Android platformunda testleri süren ve geliştiricilere hitap eden Beta sürümü bulunan Cortana, bugün halka açık sürümü ile karşımıza çıktı.

Cortana Nasıl Yüklenir?

Android için Cortana halka açık sürümünü kullanmak için buraya tıklayarak Beta test programına kayıt olmanız gerekiyor. Cortana Beta programına kayıt olduktan sonra buradan Android için Cortana uygulamasını indirebilirsiniz.

cortana