Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

DenizBank’tan Geleceğin Cüzdanı; “Deniz Kabuğu” 

Tüm önemli bilgilerinizi güvenle bulut üzerinde saklamak istermisiniz?

Hatta önemli bilgileriniz için cüzdanınıza şifre bile koyabilirsiniz. Tüm bunlar mobil bankacılık ürünlerinde yenilikçi DenizBank tarafından tüm teknoloji tutkunlarına ücretsiz sunuluyor.

Deniz Kabuğu uygulaması ile, DenizBank müşterisi olmanıza gerek olmadan,

  • Cüzdanınız içerisinde tüm kartvizitleriniz, kredi kartlarınız, kimlikleriniz, fotoğraflarınızı depolayabilir,
  • Tüm DenizBank mobil uygulamalarına kolay ve tek bir yerden ulaşabilir,
  • DenizBank ürünlerine (mevduat, kredi ve kredi kartı) başvuru yapabilir, başvuru sorgulaması yapabilirsiniz.

Kartvizitinizin fotoğrafını çekerek cüzdanınıza ekleyebilir, telefonunuzu sallayarak diğer kullanıcılar ile kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın bilgilerini kartvizitleriyle birlikte depolayabilir ve dilerseniz uygulama üzerinden tek bir tuşla arayabilirsiniz.  Fiziksel cüzdanınızda yer alan her şeyi (Nüfus cüzdanı, ehliyet, fotoğraflar, kredi kartları vs,) Cüzdan menüsü altında size özel klasörlerde güvenli şekilde saklayabilir, ihtiyaç anında akıllı telefonunuzdan hemen ulaşabilirsiniz. Bu önemli bilgileriniz Deniz Kabuğu cüzdanınızda belirlediğiniz şifreler ile saklanır. Cüzdan menüsü altında hazır bulunan fastPay uygulaması ile kontaklarınıza telefon numaraları üzerinden para gönderimi de yapabilirsiniz.

Tüm DenizBank mobil uygulamalarına Deniz Kabuğu Uygulamalar menüsü altından kolayca ulaşabilirsiniz.

Deniz Kabuğu ile cüzdanınızı DenizBank şubesine çevirmeniz de mümkün. Evinde Bankacılık menüsü altından kredi, kredi kartı ve mevduat başvurularınızı akıllı telefonunuzdan anında yapabilir, kredi kartı başvuru sorgulaması yapabilirsiniz.

Detaylar için: http://www.denizbank.com/acikdeniz/deniz-kabugu.aspx