TeknoTalk

Die With Me, Sadece Bataryanız Ölürken Bu Sohbet Odası Açılır

Bataryanız Bitmek Üzereyken Çalışan Sohbet Uygulaması

Die With Me, Sadece Bataryanız Biterken Çalışan Sohbet Uygulaması. Kara mizah sahibi bir geliştiricinin işi, Die With Me, Benimle Öl Nedir?

Akıllı telefonlarımıza bir kaç dakika daha eklemek için çok zaman uğraşıyoruz. Apple kimseye bir şey söylemeden eski batarya sahiplerinin iPhone’larını yavaşlatmayı denedi, başı dertten kurtulmadı; özür diledi ve ucuz fiyata batarya değişim kampanyası başlattı. Android tarafında ise hangi uygulamanın ne kadar pil harcadığını gösteren bir yığın uygulama türedi.

Tüm bunlar bir geliştirici için ilham kaynağı olsa gerek. Karanlık bir mizah sahibi geliştiricinin ortaya çıkardığı fikir bu anlamda şaşırtıcı değil.

 Die With Me – Benimle Öl adlı yeni sohbet uygulaması, piliniz Yüzde 5’ten daha olduğunda size bir sohbet odası sunuyor.

Motherboard‘ta yer alan habere göre; Dries Depoorter ve David Surprenant adlı Belçikalı yazılım geliştiriciler  “Düşük pil ile olumlu bir şeyler yapmak istedik” diyerek şöyle devam etti: “Şimdi, insanları zayıf batarya konuşmalarıyla düşük batarya için sevindiklerini görüyoruz, bunu yapmakla çok eğlendik.”

Uygulama 2016’dan beri geliştiriliyor. App Store ve Google Play’de Apple’ın kendi pil sorunlarıyla mücadelesi nedeniyle özellikle iOS tarafında gecikmelerden sonra devreye alındığını söyledi.

DieWithMe

Motherboard

Exit mobile version