Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dünyanın 1 cm’den ince ilk dizüstü bilgisayarı Acer Swift 7 Türkiye’de!

Olağanüstü ince Swift 7 yalnızca 9.98 mm yüksekliği ve 1.1 kg ağırlığıyla son derece taşınabilirdir ve 9 saate kadar pil ömrü sunar.

Acer’ın Swift serisi ultra ince ve hafif dizüstü bilgisayarları Türkiye’de!

Her bütçeye ve hayat tarzına uygun seçeneklere sahip olan ve Windows 10 ile çalışan ultra ince Acer Swift serisinin Swift 7 ve Swift 3 modelleri Türkiye’de satışa çıkacak.

  • Olağanüstü ince Swift 7 yalnızca 0.39 inç (9.98 mm) yüksekliği ve 2.48 pound (1.1 kg) ağırlığıyla son derece taşınabilirdir ve 9 saate kadar pil ömrü sunar.
  • Swift 3 serilerindeki modeller metal kasa, 7. Nesil Intel® Core™ işlemciler, Katı Hal Sürücüleri, USB 3.1 Type-C bağlantı noktaları, parmak izi tarayıcıları ve daha birçok özellik içeriyor.
  • Acer’ın Swift serisi yeni ultra ince dizüstü bilgisayarları herkes için hem şık hem de pratik çözümler sunuyor.

acer_swift_7_uzun_omurlu_pil_04acer_swift_7_turkiyede_01acer_swift_7_tum_gun_pil_omru_05

Acer Swift 7 – Ultra İncelikte Tüm Gün Pil Ömrü

Swift 7 yalnızca 1.1 kg ağırlığı ve 9.98 mm kalınlığıyla dünyanın 1 cm’den ince olan ilk dizüstü bilgisayarı. Siyah ve altın rengi tonlarındaki tasarımı dayanıklı, tümüyle alüminyum tek parça gövdesine zarafet katarken, güçlü Corning® Gorilla® Glass mikro çerçeveli 13.3 inç Full HD IPS ekranına üstün bir çizilme direnci sağlıyor. 9 saate kadar pil ömrüyle hareket halinde olanlar için mükemmel bir dizüstü bilgisayar.

Küçük ve hızlı olan bu cihaz, 7. Nesil Intel Core i5 işlemci, hızlı 256GB SSD ve 8GB’a kadar bellek ile üstün bir performans sunuyor. En son kablosuz teknolojisi (MU-MIMO ile 2×2 802.11ac) güvenilir ve üç kata kadar daha hızlı bağlantılar sağlarken, hızlı veri aktarımı, harici bir ekrana bağlanma ve bilgisayarın şarj edilmesi için iki USB 3.1 Type-C bağlantı noktası eklenmiş. HDR (Yüksek Dinamik Aralıklı) görüntüleme desteğine sahip bir HD web kamerası net, parlak ve detaylı görseller sunuyor.

acer_swift_7_fiyati_02

Swift 3 – Uygun fiyata ihtiyacınız olan tüm özellikler!

Yalnızca 17.95 mm kalınlığında ve 1.5 kg ağırlığında olan Swift 3’ün ince ve hafif tasarımı dayanıklı bir fırçalanmış alüminyum kasaya sahip. Üstün verimlilik, mobilite ve güvenlik için 12 saate kadar pil ömrü ve birçok özelliğe sahip.

Swift 3 modelleri 6. veya 7. nesil Intel Core işlemciler, 14 inç HD veya Full HD IPS parlama yapmayan ekranlar, hızlı 512GB SSD’ler, 8GB’a kadar bellek ve hızlı ve güvenilir internet bağlantısı için 2×2 MU-MIMO 802.11ac kablosuz teknolojileriyle birlikte geliyor.

Mutlaka bulunması gereken diğer özellikler arasında USB 3.1 Type-C bağlantı noktası (hızlı veri aktarımları, harici bir ekrana bağlantı ve dizüstü bilgisayarın şarj edilmesi için) ve Yüksek Dinamik Aralıklı görüntüleme özelliğine sahip bir HD web kamerası bulunuyor. Son olarak, opsiyonel arkadan aydınlatmalı klavye 72mm’lik geniş bir touchpad ile ekranda gezinme ve hareket için fazlasıyla yer sunuyor.

Dahili bir parmak izi tarayıcısı avuç dayanağının sağ üst köşesinde yer alıyor ve gelişmiş güvenlik için Windows Hello ile bağlantılı olarak çalışıyor.. Parmak izinin taranmasından masaüstüne erişilmesi arasında bir saniyeden az bir süre geçiyor . Aynı zamanda belirli kişileri tanıyarak onaylanan kişilerin hareketleriyle bağlantı kuruyor, uygunsuz davranışlardan caydırır ve hileli hareketlerin önlenmesine yardımcı oluyor.

acer_swift_7_en_hafif_06

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Swift 7, 4449 TL’den/ Acer Swift 3, 3099TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

acer_swift_7_fiyati_02acer_swift_7_07