Sosyal Medya

Mobil

Dünyanın En pahalı 11 Telefonu

Dünyanın en pahalı telefonları listesi

Telefon günlük hayatımızda en önemli gerekliliktir.En ucuzundan en pahalısına çeşitli fiyatlarda akıllı telefonlar mevcut.En pahalısı ve en ucuzu arasında temel olarak farklı bir şey yoktur. İkiside iletişim ihtiyacımızı karşılamakta. Bununla birlikte gelişen teknoloji ile artık telefonlar birer akıllı bilgisayarlara dönüştüğü ve çeşitli değerli taşlar ile zenginleştirilerek başka alanlarda diğerlerinden fark yaratıldığını biliyoruz.

Bilmediğimiz şey dünyanın bugüne kadar satılmış en pahalı 11 Telefonunun hangileri olduğu…

İşte size dünyanın en pahalı 11 telefonu!

11. iPhone Princess Plus

iPhone-Princess-Plus

iPhone Princess Plus aslında diğer iPhone’lardan farklı kılan bir özelliği var ve bu onu değerli kılıyor.

Bu iPhone Avusturyalı ünlü tasarımcı Peter Aloisson tarafından tasarlanmış olması. 138 pırlanta 180 parlak kesim elmas ile süslenmiş olması. Peter Aloisson’un dediğine göre en iyi kalite pırlanta kullanılmış.

iPhone Princess Plus – 176.400$

10. Vertu Signature Diamond

Vertu-Signature-Diamond

Vertu’nun özel ultra lüks telefonu. Vertu özel olarak üretilmiş lüks telefonları ile ünlü ve Vertu Signature Diamond en pahalı 10 telefon arasında yer almakta. Tamamen el işçiliği ile platinden imal edilmiş. Sadece 200 Adet üretilmiş ve değerli elmaslar ile süslenmiş.

Vertu Signature Diamond – 88.000$

9. Sony Ericsson BlackDiamond VIPN Smartphone

BlackDiamond-VIPN-Smartphone-2

Jaren Goh tarafından Sony için tasarlanan bu konsept telefon Sony Ericsson’s Black Diamond poly karbon malzeme ve OLED teknolojisine sahiptir. İki elmas navigasyon düğmesi ve süslü bu telefon listede kendine yer buldu.

Sony Ericsson BlackDiamond – 300.000$

8. Vertu Signature Cobra

Vertu-Signature-Cobra-1

Tasarım olarak kobra yılanına benzetilmiş ve French Boucheron tarafından özel tasarlanmış. Lüks armut kesim elmas, bir yuvarlak beyaz elmas, iki zümrüt göz ve 439 yakut’tan oluşuyor.

7. Gresso Luxor Las Vegas JackpotGresso-Luxor-Las-Vegas-Jackpot-1

İsviçre’de 2005 yılında tasarlanmış Gresso Luxor Las Vegas Jackpot olarak bilinen 180 gram som altından yapılmış klasik telefon. 2oo yıllık afrika ağaçlarından kullanılan ahşap ve safir kristalden imal edilmiş.

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – 1 Milyon $

6. Diamond Crypto SmartphoneDiamond-Crypto-Expensive-Smartphone

Yine Peter Aloisson tarafından tasarlanan ve Windows CE kullanan ve bu eşsiz sanat eseri dünyanın en pahalısı olarak etiketlenmiş 1.3 Milyon dolarlık telefon. 10 adet nadir bulunan mavi elmas ve 50 adet en son kalite elmas ile süslenmiş. Adam kaçırma ve teknolojik şantaja karşı koruma sağlanmış.

Diamond Crypto Smartphone – 1.3 Milyon $

5. GoldVish Le Million

GoldVish-Le-Million-1.jpg-ed-1

Goldvish “Le Million” ünlü saat ve mücevher tasarımcısı Emmanuel Gueit tarafından tasarlanmış. İsviçre’de dünyanın en lüks ve pahalı telefonu olarak lanse edilmişti. Bu telefon 2006 Eylül yılında Fransa’nın Cannes şehrinde satılmış ve Guinnes rekorlar kitabına dünyanın en pahalı satılan telefonu olarak tarihe geçmiştir. 18K beyaz altın, VVS1 20 karat elmas ile süslenmiştir.

GoldVish Le Million – 1.3 Milyon $

4. iPhone 3G King’s Button

kings-button-iphone-1.jpgnj_-1

Avusturyalı Peter Aloisson tarafından tasarlanmış 138 elmas kullanılan home tuşu olarak 6.6 karat’lık bir elmas kullanılmış.

iPhone 3G King’s Button – 2.4 Milyon $

 3.Samsung W2015 

samsung-flip

Eskiye dönüşün simgesi olarak karşımıza çıkıyor. Açılır kapaklı som altın kaplamalı lüks Samsung w2015.

2.Lamborghini 88 Tauri

lamborghini-phone

Lamborghini harika arabalar üretiyor. A noktasından B noktasına en kısa sürede ulaşmanın uzmanı olabilirler. akıllı saat ve telefonlarda da bu ününü kullanarak oldukça yüksek fiyatlara satışlar gerçekleştirdi.

1. Dior Reverie

 Dior-Reverie-

Lider moda markası Dior’un itibari göz önüne alındığında  elmas kaplı bir tuğlayı andıran ve 2012 yılında satışa sunulan bu telefon oldukça yüksek fiyatlara satıldı.