Sosyal Medya

Android

Ender Dragon Windows 10 Minecraft için Geliyor!

Ender Dragon Windows 10 Minecraft'a geliyor. The Ender 1.0 Update. Sadece Ejderha eklemenin ötesinde oyun boyutu 256 Blok'a yükseliyor !

The Ender Update 1.0 Yayımlandı! Ejderha windows 10 Minecraft’a geliyor.

Ender Dragon Windows 10 Minecraft için geliyor. Microsoft’un Unified App, yani evrensel windows uygulamaları içerisinde 2.5 Milyon dolarlık bebek olarak tanımlanan Minecraft’ta var. Bloklarla sanal dünya yaratma uygulamasının Pocket ve Windows 10 sürümü neredeyse Java sürümüyle bire bir aynı.

Ender Dragon Windows 10 Minecraft, The Ender Update 1.0!

Geliştiricisi Mojang  Güncelleme 1.0 olarak Ender Dragon’un “The End” olarak adlandırılan bölümünü hem masaüstü hemde mobil platformu için yayımladığını duyurdu.

Adının The End olamasına rağmen Mojang güncellemelerin sürekli devam etmesini planladıklarını açıklamayı ihmal etmedi.

Bir güzellikte Ender Update 1.o sürümünün yıl sonunda Apple TV içinde kullanılabilir olması.

Güncelleme oyuna sadece bir ejderha eklemenin ötesinde dünya yüksekliğini de 256 bloğa yükseltiyor. Bir öneki Pocket ve Windows 10 sürümde bu rakam 128 blok olduğu düşünülürse ciddi bir adım. Bulutlar 127 blok yükseklikte görünmeye başlıyor.

Android kullanıcıları bugünden başlayarak beta sürümünde deneme yapabilirler. Ancak Beta Google’ın mobil platformuna özgü olduğundan güncelleme yayımlanana kadar beklemek zorunda.

Android cihaz beta test kaydını ol 

Mojang