Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Energizer Xbox One Pil Şarj Cihazında Yangın Tehlikesi! Geri Çağırıldı!

Energizer Xbox One Pil Şarj Cihazında Yangın Tehlikesi! Geri Çağırıldı! 121.000 Adet Ünite yangın tehlikesine karşı geri çağırıldı. Part No?

Energizer Xbox One Pil Şarj Cihazını Geri Çağırdı!

Energizer Xbox One Pil Şarj cihazı yangın tehlikesi için geri çağrılıyor.

Ünitenizin seri numarası 048-052-NA‘yu gösteriyorsa geri ödeme almak üzere iade edebilirsiniz.

Teknoloji aygıtlarındaki hatalı parçalar özellikle yangın tehlikesi ile kullanıcıları tehdit ediyorlar. Geçtiğimiz yıl belki de bu konuda en çok cihazın üretildiği yıl oldu.

Kendi kendine alev alan bir çok batarya ve makinalar ile karşı karşıya kaldık. Bir Top List yapmaya kalksak bunların en başında ve en popüler olan Galaxy Note 7 bataryası, Hp Laptop Bataryaları, Samsung’un çamaşır yıkama makineleri gelebilir.

Şimdi ise yangın tehlikesine karşı en son geri çağırma Energizer’ın “Double Controller Batttery recharger for XBox One” Xbox One Kontroller Pil Şarjı oldu.

Yapılan geri bildirimlere göre haddinden fazla ısınan cihaz plastik kasayı eritiyor. Neyse ki şu ana kadar bu konuda bir yaralanma rapor edilmedi. Henüz…

048-052-NA seri numaraları 121.ooo adet ünite geri çağırılıyor. Farklı cihaz seri numarasına sahip olsanız bile dikkatli olmanızda fayda var.