Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Enerjisa’dan Çekilişle 100 Müşterisine iPhone 7 Hediye

Enerjisa iPhone 7 Kampanyasını Duyurdu. Enerjisa’dan Çekilişle 100 Müşterisine iPhone 7 Hediye Kampanyası Detayları burada

Enerjisa’dan Çekilişle 100 Müşterisine iPhone 7 Hediye

Enerjisa iPhone 7 Kampanyasını Duyurdu. Çekilişle 100 Müşterisine iPhone 7 dağıtıyor.

Müşterilerine en hızlı hizmeti vermek için dijital çözümleri süreçlerine dahil eden Enerjisa; 15 Kasım -15 Aralık tarihleri arasında faturalarını SMS ya da e-posta olarak almayı onaylayanlar arasında yapılacak çekilişle; 100 kişiye iPhone 7 hediye edecek.

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için dijital uygulamalar geliştiren Enerjisa, faturaların elektronik ortamda alınmasını teşvik etmek amacıyla iPhone 7 hediyeli bir çekiliş düzenliyor. 15 Kasım 15 Aralık tarihleri arasında faturalarını SMS ya da e-posta yoluyla almayı onaylayan 100 Enerjisalı iPhone7 kazanacak.

Enerjisa iPhone 7 Hediye 

Çekilişe katılmak için FATURA boşluk faturasının ön yüzündeki 9 haneli müşteri numarasını yazıp 4372’ye SMS atmak ya da Enerjisa Mobil, Online Hizmetler Merkezi ve 444 4 372’den onay vermek yeterli olacak.

Türkiye’nin üç bölgesinde 14 ile yayılan ve 9 milyon müşteriye ulaşan Türkiye’nin en büyük elektrik perakende şirketi Enerjisa; müşterilerine devamlı olarak gelişen ve hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. İstanbul Anadolu Yakası, Başkent ve Toroslar bölgeleri elektrik perakende müşterilerinin kullanım bilgilerini elektronik ortamda da takip edebilmelerini sağlamak ve bu uygulamayı yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek çekilişe katılım için aranan şart; faturalarını SMS ya da e-posta yoluyla almayı onaylamak olacak.