Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Facebook Messenger Üzerinden Döner Siparişi Nasıl Verilir?

KASAPDÖNER, Facebook Messenger Üzerinden Döner Siparişi Nasıl Verilir? Kasapdöner'den Türkiye'de bir ilk, Facebook Messenger Siparişi

KasapDöner’den Bir İlk, Facebook Messenger’la Döner Siparişi Nasıl Verilir?

Kasapdöner’den Türkiye’de bir ilk! KASAPDÖNER’den messenger Uygulaması; Dönerini Messenger’dan iste, ayağına kadar gelsin! Facebook Messenger Üzerinden Döner Siparişi Nasıl Verilir?

Dönerin sıra dışı markası KasapDöner, Facebook Messenger üzerinden sipariş sistemini başlattı. Artık dönerinizi yazışarak, en yakın şubeye direkt ulaşarak, ayağınıza kadar getirtebilirsiniz!

“Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz” sloganıyla Türkiye’nin en sıra dışı döner markası haline gelen KasapDöner, inovatif uygulamalarıyla da çağa en hızlı ayak uyduran markalardan biri oluyor. Facebook üzerinden anlık konuma göre sipariş verme uygulamasını başlatan KasapDöner, Türkiye’de bu alanda bir ilke daha imza atıyor.

Facebook Messenger Üzerinden Döner Siparişi –  SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Jetlink tarafından geliştirilen sistemin işleyişi ise şöyle: Facebook’a bilgisayardan ya da mobilden girip KasapDöner sayfasını açan kullanıcı, buradaki “Mesaj Gönder” butonuna tıklayarak Facebook Messenger’de KasapDöner’in sohbet botuyla yazışmaya başlıyor. Seçimini KasapDöner’e yazan kullanıcının siparişi, adres bilgisine göre, herhangi bir yönlendirmeye veya özel uygulamaya ihtiyaç duymaksızın, en yakın KasapDöner şubesine ulaşıyor. Sistem, doğrudan Facebook Messenger’e girilerek de kullanılabiliyor. Yani sadece Facebook Messenger’dan KasapDöner’i bulup bu kanaldan yazışarak da sipariş verilebiliyor.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

KasapDöner’in her zaman yenilikçi uygulamalar ile lezzeti bir arada sunduğunu hatırlatan Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün;

 “KasapDöner olarak teknolojiyi ve yenilikleri seviyoruz. Dünyada ilk I-pad 2010 Nisan’da tanıtıldı, 2010 Kasım ayında Üsküdar’da açılan ilk KasapDöner’in masalarında da ise I-pad vardı. Bu o dönem için çok farklı ve bizi ulaşmak istediğimiz genç kesime yakınlaştıran bir uygulama idi. Yıllar içinde mobil kullanımı giderek yaygınlaştı ve insanlar artık herşeyi telefonları ile çözmeye başladı.

Anlık mesajlaşma uygulamaları da mobil kullanımında çok büyük bir yer tutuyor. Hem bu trendleri yakından takip ettiğimiz için, hem de misafirlerimize her kanaldan ulaşılabilir olup memnuniyetlerini artırmak için bu pojeyi başlattık.

Chatbot’lar dünyada markaların her konuda kullanmaya başladığı ve giderek popülaritesi artan bir uygulama. Facebook messenger üzerinden sipariş ile bu iki trendi birleştirerek sektörümüzde hem Türkiye’de hem de dünyada bir ilki başlattığımız için çok mutlu ve gururluyuz’’ dedi.

KasapDöner’in internet üzerinden sipariş uygulamaları elbette var, ancak Facebook Messenger’ı kullanarak, adres bilgisine göre verilecek sipariş sistemi, yalnızca döner ya da gıda sektöründe değil, Türkiye genelinde bir ilk olacak diyen Özürün;

“Artık döner severler, restoran seçmekle uğraşmadan, siparişin bir aracı tarafından restorana iletilmesini beklemeden ve hızla, bifteklik etten dönerlerini afiyetle yiyebilecekler.

Çünkü Facebook Messenger üzerinden verdikleri sipariş, adreslerine en yakın noktadaki KasapDöner şubesine otomatik olarak gönderilecek ve hızla önlerine gelecek. Bu sistemin bizim açımızdan en önemli artısı, küresel boyutta kullanabiliyor olması.

Yani en büyük hedefimiz olan yurt dışında yaygınlaşmayı gerçekleştirdiğimizde sistem, ilgili ülkeye kolayca adapte edilebiliyor” ifadelerini kullandı.

AMAÇ FİRMAYLA MÜŞTERİYİ MESAJLAŞARAK BULUŞTURMAK

Ozan Can Köseley ve Kaan Tezgel tarafından kurulan Jetlink, kurumlar için çeşitli amaçlarla sohbet bot’ları (Chatbot) geliştiriyor. Dil işleme ve makine öğrenmesi özelliklerine sahip olabilen bu bot’lar müşteri hizmetleri, satış, sipariş ve rezervasyon gibi işlemleri yapabiliyor. Jetlink, arkasında AI (Yapay zeka), NLP (Doğal dil işleme) ve çeşitli entegrasyonların olduğu bir yapı. Kuruculardan Ozan Can Köseley, amaçlarının firmalar ile müşterileri hemen hemen tüm kanallardan mesajlaşma yoluyla birbirine bağlamak olduğunu söylüyor.

Facebook Messenger Üzerinden Döner Siparişi imkanı KasapDöner’de!

Kasapdöner