Sosyal Medya

Sosyal Medya

Facebook Yeni Uygulama Geliştiriyor!

Facebook, yeni uygulaması ile Twitter'a rakip olabilir.

Facebook, yeni uygulaması ile Twitter’a rakip olabilir.

Sosyal medya savaşları son dönemde iyice kızışmış durumda. Bu savaştan kullanıcıların pek haberi olmasa da, sosyal medya platformları birbiri ile kıyasıya yarış içerisinde. Buna en güzel örnek olarak güncellenerek platformuna yeni özellikler ekleyen Facebook ve Twitter’ı gösterebiliriz. Sürekli kullanıcılarına yenilik sunan bu iki sosyal medya platformu arasındaki savaşın dozajı önümüzdeki günlerde bir tık daha artacak.

Facebook, Yeni Uygulama Geliştiriyor!

Söylentilere göre Facebook, Twitter’a benzer bir uygulama geliştiriyor. Yine Facebook üzerinden faaliyetini gösterecek olan bu yeni uygulamanın işleyiş mekanizmasının şöyle olması bekleniyor: Facebook’un yeni uygulaması App Store ve Google Play’deki yerini alacak. Kullanıcılar bu uygulamayı açtıktan sonra kendilerinin belirlediği yayınları seçecek. Bu bir nevi takip görevi görecek. Daha sonra aynı Twitter’da olduğu gibi anında tüm takipçilerin görebileceği bir ileti yazabileceksiniz. Ancak bu ileti 100 karakter ile sınırlanacak.

Barındırdığı fazla fotoğraf ve video paylaşımları ile Twitter karşısında büyük bir üstünlüğü olan Facebook’un, yeni hamlesi ile rakibi ile olan arasındaki farkı artırması tahmin ediliyor. Bakalım Facebook, yeni uygulaması ile beklentileri karşılayabilecek mi?