Sosyal Medya

Genel

Fenerbahçe’ye Teknoloji Devinden Servet!

Bu sezon ligde ve kupada umduğunu bulamayan Fenerbahçe, yeni sezon için kolları sıvadı. Fenerbahçe'nin sponsorluk için bir teknoloji firmasıyla anlaştığı ortaya çıktı.

Bu sezon ligde ve kupada umduğunu bulamayan Fenerbahçe, yeni sezon için kolları sıvadı. Fenerbahçe’nin sponsorluk için bir teknoloji firmasıyla anlaştığı ortaya çıktı.

Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe hem kupada hem de ligde umduğunu bulamayınca, gelecek sezon için hazırlıklara şimdiden başladı.

Geçtiğimiz gün Bursaspor’un yıldızı Fernandao’yu renklerine bağlayan sarı lacivertli ekip, şimdide kendisine dev bir sponsor buldu.

Hatırlanacağı üzere bu sezon Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin göğüs reklamı için kimseyle anlaşmayacağını ve taraftarlarının kendilerine vereceği maddi desteğin kulübe yeterli geliri sağlayabileceğini iddia etmişti.

Bu durum ne kadar gerçekleşti bilinmez ama ortaya çıkan iddialara göre Fenerbahçe, Çinli bir teknoloji deviyle şimdiden anlaşmaya varmış.

meizu

Spor dünyasının önemli isimlerinden biri olan Zafer Büyükavcı’nın haberine göre sarı lacivertli ekip, Çinli teknoloji deviyle 5 senelik bir sözleşme imzalamış. Bu sözleşme karşılığında teknoloji devinin Fenerbahçe’ye ödeyeceği minimum rakam ise 75 milyon dolar olacakmış.

Fenerbahçe’nin bu sponsoru önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurması bekleniyor.

Bu senenin başında Türkiye pazarına giriş yapan ve MX4 ile başarılı bir grafik çizen Meizu’nun Fenerbahçe’nin yeni sponsoru olması bizleri şaşırtmayacak diyebiliriz.