Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Fifa 16, EA’nin Resmi YouTube Kanalında

Electronic Arts Sports'un satış rekorları kıran serisi Fifa'nın yeni oyunu Fifa 16 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı. İşte Fifa 16'ya dair ortaya çıkan ilk bilgiler.

Electronic Arts Sports’un satış rekorları kıran serisi Fifa’nın yeni oyunu Fifa 16 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı. İşte Fifa 16’ya dair ortaya çıkan ilk bilgiler.

Electronic Arts Sports’un satış rekorları kıran serisi Fifa’nın yeni oyunu Fifa 16 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı. İşte Fifa 16’ya dair ortaya çıkan ilk bilgiler

Fifa 16, EA’nin Resmi YouTube Kanalında

Futbol oyunu denildiğinde eskiden akıllara iki isim gelirdi. PES ve Fifa. Son senelerde Konami’nin PES üzerinde yaptığı yenilikler tutmayınca, futbol arenası da Electronic Arts Sports imzalı Fifa serisine kaldı. Aslında PES dünya üzerinde öyle geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmiyordu. Oyunun en fazla talep gördüğü ülkeler Meksika ve Türkiye’ydi.

Ülkemizde fazlasıyla ilgi gören PES serisi 2013’ten sonra gerilemeye başladı. Özellikle PES 2014 ve PES 2015, serinin fanları için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Nitekim bu yıllarda PES kitlesi yavaş yavaş Fifa’ya yönelmiş ve Avrupa pazarına hakim olan Fifa, Türkiye pazarında da sivrilmeye başlamıştı.

Her sene Fifa serisini bir üst kademeye taşımayı başaran Electronic Arts Sports, geçtiğimiz sene yayınladığı Fifa 15’le de futbol oyunu tutkunlarından tam not almayı başarmıştı.

Fifa 16 Yarın Tanıtılıyor

Bugün ortaya çıkan bir haber Fifa’nın yeni oyununu bekleyenler arasında heyecan yarattı. Electronic Arts’tan yapılan açıklamada Fifa 16’nın yarın firmanın resmi YouTube kanalı aracılığıyla tanıtılacağı belirtildi.

Umarız, Electronic Arts yeni Need for Speed oyununda yaptığı gibi kısa bir treaser videosu yayınlayıp asıl merak edilen bölümleri E3 2015 sunumuna saklamaz. Bakalım Fifa 16’da bizleri ne gibi yenilikler bekliyor. Yarın EA, Fifa 16’ya dair ayrıntıları paylaştığında bu sorunun yanıtını da öğrenmiş olacağız.

PES’in Geleceği Emin Ellerde

Öte yandan Konami’den PES 2016 konusunda da hala bir atılım gelmiş değil. En son PES 2016’nın iptal edildiği haberleri yayıldığında Konami cephesi PES serisinin geleceğinin güvende olduğunu dile getirmişti. Bakalım PES serisinin akıbeti ne olacak? Bekleyip göreceğiz.